0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako je original blatobran gore i nije skidan vec bude zalijepljen kod praga meni je bio zalijepljen ali nije problem odlijepit ga i ostalo samo šarafanje ali trebat ce ti druge vide mozda jer se uniste prilikom odvidavanja
A koliki ti je problem bio skinuti plastični prag jer su ti i tamo šarafi vjerovatno zahrđali :
(Image removed from quote.)
evo nisam dugo pisao nista pisao da stavim neke slikice evo sa sestrom od susjeda boxericom (Image removed from quote.) (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)
samo pofarbaj si te plastike na braniku, imaš baš za to sad lakove sa spužvicom a svakom je auto nizak na travi, stavi na asfaltu da vidimo stvarno koliko je niska, jer stvarno se vdi da je dobro pala sa tim oprugama
Ma ostavi si ovak dvobojono, na crvenu tak najbolje stoji, meni je žal kaj na mojoj crvenoj boxerici nisu ostali dvobojni branici
pa kako se ti vozis sa time ima da dok spavas skakces :
bas to samo ocekujem da mi na nekoj rupi ostane karter al jebat ga gusti su gusti zalijepljena je za cestu
Imam ti ja karter, javi se kad ostaneš bez ovog
dobro isuse sad cu se sigurnije osjecat po rupama kad znam da imam u rezervi karter
samo nemoj da ti ga on sarafa
dobra je Silvije spustena je bas kao sta ja volim do poda
ces je kupit samo treba ulozit u nju jos para
ovaj tjedan dolazim do grada (vec znas da cu doci) pa mozemo proci do tvoje 145ice pa se dogovoriti
mozemo se sve dog nije bed uzmi je da ja uzmem i
:hehe: cekaj bre, ima da prvo vidim 145icu pa ce se sve vidjeti
moram je prvo ici oprat onda da se sjaji
operi je da ljepo glanca, zelim je vidijeti kao novu
:hehe: :hehe: :hehe: hebes slike, zanima me bas iz bliza kada je gledam kako to izgleda
najrade bi je uzeo i svu ofarbati je na novo sve ovisi o koliko mi ti nudis za cijenu