0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
vidi ti sto decko trese postove mene nema ovaj petak opet, radim noc
Citat: Fiuman - 14-03-2007, 08:38:20Citat: uno4sette - 13-03-2007, 23:22:11Citat: Fiuman - 13-03-2007, 14:35:09evo pojašnjenja slika : slika br.2: alfaboxer -mladi član (lijevi),slika br.6 neno ri(lijevi), uno i wamp.slika br. zadnji red slika br2 wamp i a.m.alfa , jedini gospodin s naočalama je boris i jedini preostali muški član je kolega fiatista !! moja lijepša polovica je samnom na slici koju je stavio a.m.alfa samo ti nabijaj postove normalno da oću pa bar nisam na dvije strane pa stignem nisi ti ni na jednoj ))
Citat: uno4sette - 13-03-2007, 23:22:11Citat: Fiuman - 13-03-2007, 14:35:09evo pojašnjenja slika : slika br.2: alfaboxer -mladi član (lijevi),slika br.6 neno ri(lijevi), uno i wamp.slika br. zadnji red slika br2 wamp i a.m.alfa , jedini gospodin s naočalama je boris i jedini preostali muški član je kolega fiatista !! moja lijepša polovica je samnom na slici koju je stavio a.m.alfa samo ti nabijaj postove normalno da oću pa bar nisam na dvije strane pa stignem
Citat: Fiuman - 13-03-2007, 14:35:09evo pojašnjenja slika : slika br.2: alfaboxer -mladi član (lijevi),slika br.6 neno ri(lijevi), uno i wamp.slika br. zadnji red slika br2 wamp i a.m.alfa , jedini gospodin s naočalama je boris i jedini preostali muški član je kolega fiatista !! moja lijepša polovica je samnom na slici koju je stavio a.m.alfa samo ti nabijaj postove
evo pojašnjenja slika : slika br.2: alfaboxer -mladi član (lijevi),slika br.6 neno ri(lijevi), uno i wamp.slika br. zadnji red slika br2 wamp i a.m.alfa , jedini gospodin s naočalama je boris i jedini preostali muški član je kolega fiatista !! moja lijepša polovica je samnom na slici koju je stavio a.m.alfa
subota : : aj probat ću--usput stigli su sicevi
Citat: Fiuman - 19-03-2007, 08:32:15subota : : aj probat ću--usput stigli su sicevi Ajde ponesi onaj termostat, a ja cu ti donijeti ePer kad se vec nikako ne javljas za isporuku.Sta je bilo sa motorom (brojem)?
samo neka netko ne dode
vidimo se
Citat: Wamp - 23-03-2007, 10:52:55vidimo se vidjeli se )) ))šteta što mi uno nije doneso poklon
ako me ne sjebu sa smjenama vidimo se
ja bum dosel oko 22h.nemrem prije. zvrcenem oko 22 pa ako ste jos tamo dolazim