0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zašto u Zagradama?! :hehe: :hehe: Bilo nam je super, slike sutra.
ja zaglavija malo žešće do ranojutarnjih sati , neplanirano , tek sad malo doša sebi ....
Pozdrav svima koji su bili i onima koji nisu mogli doci.Evo ovako,prvo da kazem da je bilo i da smo manje vise dogovorili sve za susret u Zadru na kojem ce se odrzati svasta lipoga i skupstina kluba.Normalno da jedan,dva covika nemogu to sve organizirati a malo je vrimena ostalo do susreta bilo bi lipo da se mi Zadrani koji smo voljni to malo pogurati nadjemo i dogovorimo di sto,ko,kako.Naravno triba se zahvaliti i Splitskoj ekipi na podrsci i pomoci. . Da nepilam vise ajmo se naci veceras u Strit baru-put bokanjca pa da vidimo.........
Evo da stavim par slikica od jucer
Mi smo tamo od osam pa do zatvaranja a i duze
Da nepilam vise ajmo se naci veceras u Strit baru-put bokanjca pa da vidimo.........
Evo i mene da se javin(još san pod dojmon) -toliko 75-tica u kratko vrimena jedino valjda moš u zadru vidit svaka čast zadrani vidin da če ovo bit jedan od susreta vidimo se za par sedmica
Posto me niko nije dozivio u novoj temi evo da i ode pitam ZD ocemo kakvu vecericu i pice sutra u sabunjara.Ajmo brzo da se dogovorimo
... već svi legli : ili ili ....