Samo polako, strpljivo, sa provlacenjem kablova i pazi da provuces dovoljan broj kablova . Meni je zbog adaptiranja nosaca woofer zvucnika u polici i samog vadjenja police sve skupa trebalo dva dana za sve provuci, a najvise vremena sam potrosio smisljajuci kako sta najjednostavnije rastaviti i osloboditi da se mogu provuci kablovi (a da nista ne potrgam, ne ostetim niti jedan cep, ili nedja Boze nesta drugo, da ne zaprljam nigdje tapecirung.... jer sam na takve stvari alergican kad je na autu ), sve u svemu pripremi zvice i puno strpljenja. Eh da , jedna stvar, sto se tice postojecih zvucnika u vratima, u varijanti bez DSP-a oni su spojeni direktno na pojacalo u ICS-u tako da svi zvucnicki kablovi od zvucnika u vratima idu na ICS, a u varijanti kad se spaja (kako se i na prije objavljenoj shemi moze vidjeti) DSP svi zvucnicki kablovi se vuku u prtljaznik do DSP-a. Postoje s toga dvije varijante prerade, posto ispod straznjeg sjedala sa svake strane postoji spojnica na kablu za zvucnike svakih straznjih vrata, za straznje zvucnike u vratima vukao sam kablove samo do tih spojnica i tu odspojio prijasnje linije koje su dalje vukle do ICS-a i prespojio na novo provucene kablove, tako da originalnu instalaciju nisam nista dirao vec ju ostavio i samo odspojio. Naravno istu sam odspojio i na ICS-u. Za zvucnike u prednjim vratima sam vukao kablove do iza ICS-a i tu ih jednostavno odspojivsi postojece kablove sa ICS-a cincevima prespojio na nove kablove. Za woofer-e sam naravno stavio nove kablove koji su kratki i nije ih nikakav problem provuci. Zaboravih ti reci, kablovi koje ti vidis unutar svoje straznje police su kablovi koji su od razlicitih uredjaja i tu samo prolaze ili pak zavrsavaju, kao sto su za led straznje stop svjetlo u dnu straznjeg vjetrobranskog stakla, rasvjete straznjeg djela kabine, alarma ..... jer originalni zvucnicki kablovi imaju prikljucnicu obavijenu zutom plastikom i ta se prikljucnica inace spaja direktno na woofer zvucnike.