Jeste ko mala deca, slike su mozda ko zna od kad, i da je takva sminka izvana motor je zhr groblje...
Ne bi se sad htel svaditi i kaj ja znam kaj al i za onu 164 3,0 V6 iz cakovca se pricalo da je najbolja u HR pa je od prvog dana imala problema s bregastima, bila je razbijena odozada i to posteno (jbga vlasnik iz ČK kad ju je prodavao to nije znao, a i sad valjda ne zna...). I brzo nakon prodaje joj se razletio motor, tolko o tim autima kaj izvana izgledaju ko bombonceki
Nabijem vas na trubu, što to niste rekli kad se prodavala...
Jebem Alfu i sve Alfino i dan kad je ta 164-vorka ušla u kuću...
Mater.... sve joj šarafe mijenjam, od točkova do retrovizora....motor je totalno promijenjen, a sredio ga je Mika75.
Sad je na redu limarija i ovjes....
A najviše jebem sebe, budalu koja još uvijek ulaže pare u to da je sredi kako treba bit...nije prešla ni 1200km od kupnje (prije skoro dvije godine).
Pa zgadi mi se život, kako ljudi zavaljaju kolege...jebem mu sunce...ako to što ja prodajem je takvo, neću je ni pokušat prodat pod onakvo....pogotovo nekome koga ću sretat u životu.
I kome da ja objanim i kako, da zbog ulaganja u auto neću imat 6000kn za registraciju i da ću je najverovatinje morat prodat...
A uložio sam toliko i više, od onog što sam ju platio...
ALFISTI