pokrove za pedale ti ne isporučuju u HR
Opletene čelična crijeva za kočnice imaš u ZG i to im je jzegra teflonska....imam ih na turbaku
mas airflov senzor...jei ti siguran da imaš Twin Spark od 164 pod haubom?...ono ti je na novim TS-ovima maf
Alfa Romeo 164 FACTORY COOLING FAN + SHROUD coolant resistor fiat lancia 125$+101$ shipping....jesi puko'?
itd...itd...itd...
do 140 kn nemaš carine...od 140 kn plaćaš carninu na vrijednost robe+poštarina...+ ako se cariniku digao piton platit ćeš je i na robu iz eu

:
sve zavisi u kakvom ti je sad stanju vozilo i što želiš napraviti od njega....puno dijelova se može nabaviti u HR isto tako za manju cifru od svih koje si stavio u datoteci. Dakako...ima dosta stvari koje su jeftnije vani nego kod nas....pa kombiniraš...i koje nemaš ovdje nego moraš naručiti izvana
nisam restaurirao prvu seriju nego v6 turbo iz 96'-e. Htio sam svoju Ts iz 92-e ali mi je uletio ovaj turbak pa sam njega raskupusao i sastavio
isplativost tako nečeg se ne mjeri......ja je restauriram za sebe i ne pitam za novce
ako gledaš na isplativost, onda nemoj ni započinjati s bilo kakvim obnavljanjem vozila...bilo kojeg
ps
da sicevi iz 166 da što valjaju već bi ih netko stavio u 164

:

: