u 164 se osjećaš kao direktor, a u 156 misliš da si direktor

:
dobro održavana 164 je auto koje se prenosi s koljena na koljeno i ne prodaje se...

"With fashionable, wedge-shaped styling courtesy of Pininfarina, the new 164 was a bit of a landmark car for Alfa Romeo.
It was the last car developed by Alfa before it became part of Fiat — by the time the 164 was in production, Fiat was already in charge. It was also the first of Alfa’s large front-wheel-drive cars and,
more importantly, the first Alfa made from good quality steel. As well, the 164’s all-new chassis — which it would share with the Fiat Croma, Lancia Thema and Saab 9000 — promised good handling and refinement; although many lamented the loss of rear-wheel drive."
nek' se zna koja je zadnja prava Alfa

bila je jedna fantastična 164 TD oko Splita...auto...bombon...prodavala se krajem prošle godine i početkom ove...tu na forumu je kolega Joke stavio slike i oglas...moja topla preporuka odmah to uzeti, ako nije otišla...da ja nemam ove dve...odavno bi bila u Rijeci....sad sam tražio ali izgleda da nema više oglasa....zovem i kolegu ali se ne javlja...ne znam jel' promijenio broj ili se magarac oženio pa je zatvoren

:...pokušat ću ga dobiti i vidjeti što je s njom...mada se ne bih čudio da je on kupio

:...budem ga pokušao dobiti na telefon ovih dana pa ti javim....po meni...za obitelj...pronaći što bolju 164 TD s VM motorom....nepoderivo