0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Preljep, jednostavno mu više nemaš što dodati..... osim možda da mu transplatiraš JTDm srce :hehe: :hehe:
opet su ti prodali lošu robu :
"Satin look" scudeto ili ti ga brušeni aluminij look da bude isti kao i poklopci retrovizora sada...(Image removed from quote.)
A gle AR znakić se počeo ljuštit Trebaš novi :hehe:
Ako paše na 156 redizajn, zašto ne i na 147. : Malo se moraju osigurači doraditi.
Nisam znao da je sam logo odvojiv, kako? I meni se počeo ljuštiti znakić, otprilike ko i lepom, al koliko sam gledao, skida se komplet.. ako se da skinuti samo znakić, super..
Sa zadnje strane ima dva plastična "štapića" na kojima su okrugli osigurači sa "zubima" da se znak ne može ukrasti, treba ih skinuti i još ga samo drži ljepilo na samom znaku, znači malo sila x krak.Ovi znakovi od Loše su bolje kvalitete ali imaju umjesto plastičnih štapića metalne pa su osigurači preveliki treba smišljati nove ili samo zaljepiti i moliti se da ga nitko ne ukrade.
To + DC ECU/čip sa 170KS, tak da izgled poprate i perfomanse, ali mislim da mu je jeftinije prodat ovu i kupit pravu DC 147icu pa onda opet sa njom malo se guštat u style-ingu
Te šplente ionako ništa ne drže.A ako ti ga netko uspije odljepit bez da zdrobi masku svaka čast.
bas me zanima, jesi kad razmisljao o bbs ch kako bi stajale na 147-ici...znam da na gta sjedaju ko budali samar, ali gta je malo vise nabijenija...meni je to mozda i najbolja felga ali cijena je problem