0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jel ti slucajno pandurija ista prigovara sta imas felge 18", tj. jel te mogu poslat na izvanredni tehnicki? jel si upisa ove felge u knjizicu???
SAD sam za svaki slučaj isao mjeriti najnižu točku vozila od tla i to su neka dva sarafa kod auspuha jer mi je bitno zbog tehnickog i ta visina iznosi 6,9 cm a na tehničkom je onaj graničnik kod ulaza na grabu 8 ili 9 cm
na sredini možda?napred ti je ziher karter najniža točka, ( osim ak to na 147 nisu promjenili)
upisane su felge u prometnu
Lepi, di si upisao dimenziju u prometnu?jel upisano pod napomenu ili kao glavna dimenzija?
e samo me interesira jel ti stružu zadnje gume ista od blatobran jel ovo izgleda kao da je naslonjeno stalno na gumu jel smje iko zada sjest??? pitam zato jer je tebi felga 8x18 et30, a kod mene je 7.5x18 et 35 pa ispada da je moja uvucenija nekih 11,25mm al ja sam mislio stavljat distance samo na zadnje felge nekih 16mm-20mm...pa zato pitam da mi nebi strugalo...istina je da je kod tebe sigurno jos spustenija nego kod mene jer su gevinde a kod mene je 4cm dole...i koje su gume kod tebe??? meni su 215/35...pa neznam oce li strugat...cini mi se da nebi tribalo
strugalo je konstantno dok nisam savio rubove blatobrana prema unutra
Da barem prodaješ taj auto i da ja imam novca za kupiti.
glupo mi je bilo što pisat više, al evo da napišem i jednu kritiku sa svoje strane, ja bi slova na kliještima u crveno
e pa trebao bi imat uvijek nešto crvenoga na crnom autu
barem grudnjak...
auto ti je top!neznam sta napisat,super,sve na svom mjestu....Ja sam isto razmisljao promjenit boju kljesta,crno mi je super isto,decentno onako...samo sta ovih bijelih naljepnica nema nigdje kod nas za nabavit....
ima ih u ZG,,budem ti uzeo kad cu prolazit blizu tog ducana pa ti posaljem
odlicna ideja... ajde ako se sjetis uzmi 4 kom... hvala...
nađe se i toga
.. od mame mogao si javit ppk kaj si zaboravio