0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
U Maseratija se obicno ubaciva Alfin 3.0,a ne obrnutoBas se pitam zasto je to tako
TS lagano postaje standard za nabrijavanje starih AlfiVec standardni motor sa 1,6 getribom ide OK,atmosferski tuning ide i do 230ks,kompresor do 330ks,a turbasa ima i sa 650ks
ppa neznam, jučer smo baš gledali malo oko auta i skužili da nešto sa elektrikom ne valja ! Svaki put kad verglaš kazaljka kilometraže počinje brojati kilometre i to po 100 ! I sad neznam dali mi se isplati igrati s njim kad očito nešto sa elektronikom ne valja!onaj 1.6 karb u crvenoj ide, šta je je .....ali šta jaznam meni je turbo puno draži a i potrošnje bi bila vjerovatno manja od ts-a ako pametno voziš!btw. isprazni inbox Uzzy
maaa......
Ima li to ikakve veze sa Vodnjanom? :
možda
Šifra: krvavi 222
Nista strasno,vjeruj meni.Nadji dobrog elektricara i to je to.Sibaj dalje.Ako je ne budes moci u Istri napraviti dovedi je u Zadar.E da,nemoj bogohuliti spominjuci Alfu i potrosnju u istoj recenici.Ako imas problem sa potrosnjom nemoj je niti kupovati.
ajde dobro ako misliš na šaraf kom ne možeš prići nikako od strane vrata, prvo izvadi plastično podkrilo blatobrana pa probaj iznutra.