Moram pogledati točno koji je naziv lampice u manual-u pa ću ti znati točno reči. Uglavnom, koliko se meni vidi, to je lampica koja signalizira da nešto eventualno nije u redu sa smjesom. Definitivno je nešto s turbinom jer je Valenčić kada ga je prikopčao na tester rekao da su zabilježene neke greške i da to može biti od toga da su zaprljane lopatice ili je nešto s debimetrom (valjda), ali iz iskustva misli da je turbina. Onda kada sam išao na servis, čovjek je skinuo turbinu i raskopao ju da ju počisti i rekao da su po rubovima istrošene (izlizane) lopatice. Ja nisam bio prisutan prilikom raskapanja i ne mogu ništa potvrditi, niti sam neki ekspert (dapače, prije sam laik, pogotovo za dizel i turbo) tako da samo prenosim njegove riječi. Uglavnom, i kada sam SEB-u opisao šta mi se dešava, rekao je da treba vidjeti šta je s turbinom i s tlakom.
Stvarno ne znam da li se lampica pali zato što je možda preveliki tlak, ali ne znam koji bi bio razlog tome, jer sam tako čipan auto vozio i šest mjeseci prije i nije mi se palila ta lampica.

P.S. Sorry kaj nisam od velike pomoći, ali poznavanje JTD motora mi stvarno nije na zavidnoj razini.

Ups.. Otvorio sam tamo temu s linkom na oovu. No problemo, presložite kako god mislite da je ajbolje za forum i sorry na zbrci.