24-04-2026, 06:00:21

Anketa

Jesam/nisam u braku

Jesam
158 (52.1%)
Nisam
90 (29.7%)
Planiram u skoro vrijeme
24 (7.9%)
Ne planiram
17 (5.6%)
Razveden/a
14 (4.6%)

Ukupno Glasova: 241

Autor Tema: Bračni status - jesmo/nismo, bi/ne bi, životna iskustva i pravni savjeti  (Posjeta: 37922 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zagi17

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa 33 1.5 ie,Alfa 156 1.9 jtd,Alfa 156 SW 2.4jtd
    • Sv.Martin na Muri,Međimurje
Možda jednog dana bude i postojala gospođa Žagar za sad ništa čeka se kraj njezinog obrazovanja........ :da: :ok:
Hrđa je u zraku  !!!!! Živile stare krame !!!!!
La mia Alfa 33
La mia Alfa 156

33QO

• Gost
  • Trade Count: (0)
Evo šta sam napisao prije skoro godinu dana

Ne znam tko to može reći da li je u braku bolje ili ne? Netko ko uopće nije konzumirao brak ili tko je bio pa se rastavio? Taj koji se rastavio možda nije imao pravog partnera, da je imao više "sreće" ne bi se rastavio......i tako u krug.  Mislim da ne možemo dobiti pravi odgovor, već samo nečije iskustvo.
Ja zbilja mogu reći da sam sa svojim brakom zadovoljan. Bilo je u ovih 15 g.  uspona i padova, kriza, trzavica, grintavih punica   :craz  itd, itd. ali nikad se ne bi mjenjao za samački život. Kad mi njih dvoje negdi odu na par dana, kuća mi prazna, dosadno mi je i fale mi! Volim svoju ženu istim žarom kao i prije 10 godina :love:. Je da mi grinta na povremene izlaske, ali biće je to šta sam ovako ludast pa se brine :song: Dok god ima uzajamnog poštivanja i razumjevanja, sve će funkcionirat O.K., ali ako jedna strana ne poštiva drugu, cijeli taj projekt će ovisiti o strpljenju one druge.

Da neki zlobnici ne pomisle da je ovo pisano da bi ona pročitala,  :ne2: :ne2:, ona ove teme ne prati.

Offline MARLES

• Sa stažom
  • Spol: Ženski
  • 145 1.6 BOXER LPG
    • Grobnik
ORO svaka čast  :pivo: :pivo:
TROŠI K'O UPALJAČ

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
ne bi Marijeta trpila tvoju ludastu stranu da na drugoj strani vage ne leži puno, puno dobroga  :hap:
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
Ima neka stara pjesma, neki sevdah... " tridesetaaa a jaaa neožeenjen..."  :craz 
A skoro, samo šta nije, će 33 pune bit. Ma nije žurba, polako...  :hap:

također  :craz

al mi rekla baba-gatara  da bum se slijedeće godine poskliznula  :funny: ... mislim da me digla za 40kn, jer nema kandidata  ni na vidiku  :smijeh  :hehe: :hehe: :hehe:

Online a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
Ima neka stara pjesma, neki sevdah... " tridesetaaa a jaaa neožeenjen..."  :craz 
A skoro, samo šta nije, će 33 pune bit. Ma nije žurba, polako...  :hap:

:da:

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
Mene su te gatare oženile već više puta, al nedam se  :craz
Jedino me prpa to što ne mora ništa značit kad kandidatkinje nema na vidiku. Kad shvatiš da je kandidatkinja...gotovo. Prođe voz i ulovljen si.  :o000:    :craz
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

Online a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
rekli su da su naše godine najkritičnije oćeš ili nećeš  :hehe:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
Mene su te gatare oženile već više puta, al nedam se  :craz
Jedino me prpa to što ne mora ništa značit kad kandidatkinje nema na vidiku. Kad shvatiš da je kandidatkinja...gotovo. Prođe voz i ulovljen si.  :o000:    :craz

uf pusti, meni je ovo već druga koja mi je to rekla  :kosa:  ... al me veseli što su obje rekle da nije nitko koga poznam  :hehe: :hehe: :hehe:

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
Onda nema druge nego čekat  :hehe: :hehe:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
Onda nema druge nego čekat  :hehe: :hehe:

ili izbjegavat upoznavanje novih ljudi  :smijeh :smijeh :smijeh

ijuric

• Gost
rekli su da su naše godine najkritičnije oćeš ili nećeš  :hehe:

evo sad me i ti ubi u pojam  :smijeh :smijeh jao ja mislim da je joke prvi, osiso se, sljedece je zenidba...a ti me agi naruci kod te ciganke  :clap: :hap:

Online a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
ja sam mislio na Agi,Joku i mene.Na naše godine,tebi je već pobjegla baba sa kolačima  :song: :song:

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
Ma jok. Ja se ošišah da se kosa oporavi. Evo je raste još brže nego prije.  O0   :craz

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
evo sad me i ti ubi u pojam  :smijeh :smijeh jao ja mislim da je joke prvi, osiso se, sljedece je zenidba...a ti me agi naruci kod te ciganke  :clap: :hap:

e da , promjena je ključ! Ja ovih dana nabacujem plave pramenove ...  :craz 

ijuric

• Gost
ja sam mislio na Agi,Joku i mene.Na naše godine,tebi je već pobjegla baba sa kolačima  :song: :song:

:o000: :gun: :gun: :mad: :mad: :henker: :sado: hijoj idem nes popit kako jednom rece zenica uh al se nasekirah  :smijeh :smijeh :smijeh a kakve pramenove da ja stavljam plava vec jesam a sjedi pramenovi mi izrastaju...idem promjenit mjuzu za pocetak neke tugaljive me ubise trenutno ...udaseee mi mojuu tenuuu  :smijeh :smijeh :hap:
adriane cvilit ces ti da te baba vodi na slaju al ce me bolit artirits taj dan  :song: :hehe: :pusa

Online a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
:o000: :gun: :gun: :mad: :mad: :henker: :sado: hijoj idem nes popit kako jednom rece zenica uh al se nasekirah  :smijeh :smijeh :smijeh a kakve pramenove da ja stavljam plava vec jesam a sjedi pramenovi mi izrastaju...idem promjenit mjuzu za pocetak neke tugaljive me ubise trenutno ...udaseee mi mojuu tenuuu  :smijeh :smijeh :hap:
adriane cvilit ces ti da te baba vodi na slaju al ce me bolit artirits taj dan  :song: :hehe: :pusa

:pusa :pusa   

ijuric

• Gost
 :pusa :pusa :redf: :redf: :craz ko se tuce taj se voli  :sport: a stvarno moglo bi neko alfisticko vencanje nije dugo bilo, imal kandidata, mi babe samo pratimo  :hehe:

BigSaint

• Gost
:pusa :pusa :redf: :redf: :craz ko se tuce taj se voli  :sport: a stvarno moglo bi neko alfisticko vencanje nije dugo bilo, imal kandidata, mi babe samo pratimo  :hehe:

Kao da bi te zvali! :hehe:

ijuric

• Gost
Kao da bi te zvali! :hehe:

:smijeh pa bolje da ne zovu, danas se nadas da te niko  ne zove  :hehe: nego samo odes bombone fatat pred crkvu i malo okicene alfe skicati  :hehe:

BigSaint

• Gost
:smijeh pa bolje da ne zovu, danas se nadas da te niko  ne zove  :hehe: nego samo odes bombone fatat pred crkvu i malo okicene alfe skicati  :hehe:

Najbolji dokaz da je svijet otišao kvragu, nevezano uz tebe već par događaja u zadnje vrijeme! :wal:

ijuric

• Gost
Najbolji dokaz da je svijet otišao kvragu, nevezano uz tebe već par događaja u zadnje vrijeme! :wal:

:craz istina...ma ja sam se malo nasalila ali zapravo se svede na to...ako te pozove neko drag pocascen si i sretan (puno puta dobijem pozive od ljudi i ostanem paf sta me zovu :) ) a onda krenu problemi, kupi nes za obuci, ako vas ide cjela obitelj uf, onda poklon, pa ako jos nije u rodnom gradu ode mjesecna placa...zato je to doslo tako...zamisli da me u slavoniju neko pozove i moram jos spavati par dana tamo jer to traje tam  :o000: :hehe:

BigSaint

• Gost
Ja sam slavio rođendan prošli vikend i ljudi su otkazivali uz objašnjenja da im je hladno, da im se neda ići nikud i tako, a zoveš na besplatnu hranu i cugu... Ma skroz bezveze, ali sam smo :off

ijuric

• Gost
recesija  :sad: :craz ..ma ja sam shvatila da se nema smisla zeniti kad cu se i onako rastat  :hehe: ko bi mene istrpio...a onda opet troskovi  :craz

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
recesija  :sad: :craz ..ma ja sam shvatila da se nema smisla zeniti kad cu se i onako rastat  :hehe: ko bi mene istrpio...a onda opet troskovi  :craz
hm... iskustvo sa recesijom u mojoj firmi je....  troše se ko zečevi i onda za poslijedicu slijedi ženidba/udaja
Those who dares, wins

ijuric

• Gost
hm... iskustvo sa recesijom u mojoj firmi je....  troše se ko zečevi i onda za poslijedicu slijedi ženidba/udaja

:hehe: da nemaju za van,...seks je uvijek bio zabava za sirotinju,...ebes pare  :clap: jel primate nekog u tu tvoju firmu, mogle bi mi udavace aplicirati  :smijeh

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
:hehe: da nemaju za van,...seks je uvijek bio zabava za sirotinju,...ebes pare  :clap: jel primate nekog u tu tvoju firmu, mogle bi mi udavace aplicirati  :smijeh
e vidiš... kod nas ima 70% žena tako da.....
Those who dares, wins

ijuric

• Gost

a to sam i kontala...treba neko i radit  :song: :smijeh blago tebi, zavidim ti  :hehe:

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
a to sam i kontala...treba neko i radit  :song: :smijeh blago tebi, zavidim ti  :hehe:
ne zavidiš.... vjeruj mi....  :sp :sp
Those who dares, wins

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina

Uf jebemti, 70%...  :love3:

Kod mene od 300 ljudi u firmi ukupno je 5 žena...  :wal:  :wal: