Dok su djeca bila mala (ono tek koji dan,mjesec) bio sam kupiti picassa-uzasno ruzan ali za putovanja dusu dao.otraga 3 sjedala bunker pokriva velika kolici i jos dosta stvari.najbitnije mi je dok se dijete vozi u onoj maloj sjedalici koja je okrenuta obrnuto a tada je i zena sjedila otraga sa njima (treba netko zabavljati djecu).
Inace da sada uzimam takav auto (tko ima u planu a nema bas love) uzeo bi forda c max.ono odrzavanje jeftinu,gume mislim 15ice i nije ruzan ko picasso.
Ali da napomenem cijrlo vrijeme sam govorio pa tko ce kupiti tako ruzan auto kada ga budrm prodavao.stavim ga na njuskalo u ned.navecer u ponedjeljak ujutro frajer zvao i odmah navecer bio prodan a u utorak vec bila alfa u dvoristu ;-)
Istina bog na auto je bilo sve cakun pakung.nove gume,veliki servis,novi prednji amortizeri,ovijes,pumpa benzina i komplet kvacilo.
Al mogu reci koliko sam dobio kritika kada sam uzeo alfu..ono kud bas alfu!?
Ma ja sam prezadovoljan..reko za tu lovu (govorim o polovnim alfama) to je realna cijena za auto svi ostale su pretjerane cijene (švabe ili kako ih ja odmilja zovem BAUSTELSKI auti-audi,golf itd).