atomobili sa ugrađenom plinskom instalacijom uvijek kada ih palite prvo se pale na benzin,bez obzira bili hladni ili topli,onda nakon par sekundi tj. nakon određenog broja okretaja se preštekava na plin i nastavlja raditi na plinu.U to se možeš uvjeriti na sljedeći naćin:Upali auto i gledaj u upravljačku jedinicu od plina.Pojaviti će se (vjerovatno) naranđasta lampica koja će se zazeleniti kada ga malo isturiraš(pređeš određeni broj okretaja) i onda ti auto radi na plin.
Tj.da lakše povežeš:na upravljačkoj jedinici imaš par lampica i prekidač (mikro) kada je plin isključen treba svijetliti crvena lampica i ništa drugo.Kada uključiš plin(na prekidač) ta crvena lampica bi trebala biti naranđasta te prijeći u zelenu kada auto počne raditi na plin pojaviti će se ostale zelene koje ti pokazuju količinu plina u boci.Ova lampica koja ti signalizira uključenost plina (crveno-off/on,zeleno-rad na plinu,naranđasto-rezerva plina u boci).kada auto zagasiš a plinsku instalaciju nisi dirao(iskljućivao na prekidać) onda plinska instalacija ostaje na automatskom modu rada,tj.kada pališ auto auto se pali prvo na benzin pa brojem okretaja ćeš ponovo ukljućiti plin.
U principu svim autima sa naknadnom instalacijom treba sekundu dvije više verglanja (neznam zašto).Vjeruj mi što sam ti rekao jer sam vozio tri plinske instalacije.