folije sam dobio pa sam odlučio sam staviti. rekli su mi: staklo dobro oprati, osušiti nalvažiti sa vodom i maaalkice sredstva za pranje suđa i istisnuti vodu nakon stavljanja folije.
(zadnja stakla) desno staklo sam tako i napravio a mjehuri zraka su me ubili... dok ih nisam istisnuo. a lijevo staklo sam ubacio u kadu i potopio, stavio foliju na staklo, izvadio sve iz kade bez jednog jedinog mjegura zraka, i istisnuo svu vodu van.
oba stakla su skidana, desno oko dva sata posla (morao sam ponavljati cijelu radnju jer sam previše grubo istiskivao, pa su ostali mjehuri koji nisu išli van), lijevo oko 15 minuta posla. zadnje staklo (zadnje stavljana folija) oko sat posla. evo ima već pet godina i nema mjehura, ne odljepljuje se... kako je bilo stavljeno tako je i sada.
jedino što me izludio radijus zadnje šajbe zbog rubova folije jer su se stvarali prekolpi - ali uz malo truda niti njih nema. eh da folija je neka... neka "no name" kineska tako da nisam mogao niti pročitati kaj piše na kutiji, sve neke slikice

:
sve u svemu, vođen vlastitim iskustvom, marka folije je tak - manje više, a montaža je bitna. čisto za primjer, susjed je na megana stavljao folije dan nakon mene ali u firmi kaj se bavi time, ugrađene su kvaltetne folije (da sada ne navodim jer bi se netko našao prozvan) i njgove su popucale po dužini (mjestimično) nakon dvije godine i to po zimi ne ljeti, kada se folija pokušava stegnuti. aute parkiramo jednoga kraj drugoga tako da varijanta garažiranja i sl otpada, a reklamacije više neeeemaaaa....
sve je to sa kvalitetom mačak u vreči koliko se meni čini
jedino što sam odlučio, da mi se ne isplati toliki trud i zarkancija kad ima ljudi koji to rade za parsto kuna ( na upit je tada koštalo oko 1400 ruke + materijal + cijeli dan bez auta plus ventuano čepovi tapecirunga i sl kaj se moglo polomiti).
kada ću ih mjenjati, a budem čim nađem koje želim, mislim da ću ga nekom odfurati da mi to namontira. puno je to vremena i neka se podrapa folija prilikom vračanja stakla u vrata.... ne isplati se.
ja bum ljepo sjel na pivu i dobacival majstoru kak je vruće i kak mi paše piva, a majstor neka pegla po staklu