0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Iskreno, mislim da koriste jako kvalitetnu foliju, jer se ista kasnije skida s lakoćom Po kojoj cijeni je nabavljaju ne znam, nit ulazim u to. Ne znam zašto toliko spominješ tog cls-a i u kojem kontekstu si spomenuo to da nije isto presvlačit cls i punto; i vlasnik punta, koliko god da je auto manje vrijednosti, bi isto htio da mu kasnije lak ispod ostane normalan, zašto bi se za punto koristila drukčija/jeftinija/lošija folija? Radili su i puno skuplje aute od punta, ne brini, nije im to jedino iskustvo
Administratori pobrišite moje postove. Zao mi je kaj sam se upustao u bilo kakvu raspravu.
spomenuo sam ga u kontekstu da je taj punto stara kanta naspram toga
Cijena karbona, 9.99 po kvadratu :hehe: odi u konzum kupiti
Jel zna ko ima li u Rijeci ko da kvalitetno stavlja folije na stakla? ili U zg?Hvala
Onako.hr, dobiješ doživotnu garanciju i super rade. Nisu u Zagrebu nego pored Zaprešića, Pojatno.
Ja sam stavljao u Bjelovaru...vrhunska usluga....
sa cim se mogu folije skinut sa stakla i dali ce staklo onda bit kao i prije folija ili ce se vidjet neki tragovi pitam jer bi skinuo sad ove folije i stavio druge jer su se pocele ljustit na zadnjim staklima i sad izgleda koda je staklo prljavo a nemoze se oprat jer kad pocnem prat sve neke sljokice mi otpadaju po vratima al to se vidi samo iz unutra iz vana izgleda ok nista se ne kuzi.
Ja sam na 156 sa prednjih stakala skidao sa alkoholom i žiletom
jesi se napatio :hehe:
ma nije problem kad crno ide sa folijom ali kad folija ide a crno ostaje na staklima i stoji tu 3-4 .g. onda je sranje
Kod kolege Lea u Bjelovaru!
ima li netko da zna nekog u splitu da radi sa folijama??