0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ne bih se slozio bas da cemo zaliti za 147, alfa 147-a je bila remek djelo ali po svemu sudeci nova alfa 149 ce biti dobar auto, bit ce to mozda prokleti slampavi fiat ali ce imati dushu da kad sjednes u nju da ti uljepsa dan kao i svaka alfa, to je jednostavno ALFA kad bi dao alfistima golfa da srede oni bi od njega napravili auto sa dusom...
Te zadnje dvije nemaju nikokaove veze sa 940,totalno fulani (stari) photoshop!!!
il ne...golfu nema pomoći, pa cak ni da ga alfa romeo redizajnira...
MiTo mi je bolji nego ovo
Navodno će bit predstavljena u ženevi...
to su nasi stari rekli kad je Fiat usao u Alfu pa gle danas, svima su kao super 145, 146 .... uh ova 146 je narocito super :hehe:
slažem se s tobom. današnje alfa su i puno puno kvalitetnije a i ljepše nego što su bile a svi tu pluju po MiTO-u, 149, 169 a dali bi bubreg da svoje stare alfe mogu zamijeniti za ove nove
: : joooj ovak se nisam več dugo nasmijao, e pa nebi dao svoju alfu za MiTo i 149 pa taman da mi režu desnu ruku i nogu a kaj se tiče 169 tj. nova giulija ako bude ko koncept onda če bit ok samo šta po njoj još nitko nije pljuvao zato molim te da prestaneš pričat gluposti, oni kojima se ne sviđaju novi modeli sigurno nebi dali svoje kako si ti reko "stare" alfe a oni kojima se sviđaju nisu pljuvali po tim modelima zato razmisli prije nego što bubneš glupost jer nismo više djeca
ali sigurno nebi 145-icu dao za mito pa da me neko ubi
jel to neki pug ispod plahte :
:
čudno ali OK
Potpis.nebi svoju 145 dao ni za 159.
145, 146 su remek djelo dizajna i tehnike a što se tiče bubetanja - nemoj ti bubetat gluposti