a jeste svi pametni, da ja sam bio pijan pošto ništa u životu alkoholno ne pijem i zaletio sam se na parkingu...
bilo je da sam stajao na semaforu i upalilo se zeleno i tek je onda lik dao žmigavac da skreče... odma mi se dignuo tlak i krenem prestrojim se u desnu traku iz 1. prešaltam u drugu i pogledam tog konja šta sam ga obišao i ispred mene se stvori ženska, ja sam kočio (ako kome treba mogu i poslikati tragove na tom mjestu za sve vas znalce) i pritom sam namotao u lijevo... ona je ubrzala ali nedovoljno i štrajfnuo sam je više bočno u zadnji felgu tj. rub branika... i to je mudrolija... nisam se zaletio sa 50 neko sam ja skoro stao al ona se propeljala u neku ruku prek mog branika...
branik je djelomično popucao na rubu i sad to trebam sredit... da bi nekog tolko jako štrajfo na parkingu bi morao stvarno bit pijan i nadrogiran.. jer ako nešto pazim to je onda gdje se parkiram I POGOTOVO NA SVOJ AUTO!!!
uglavnom nemam se kome opravdavati... nači ču ju več... svjedoka imam a vi pjevate dalje svoje teorije

dosta mi je ona digla živaca...
A joooj kolega. Tek sad vidim kaj se desilo
. Sreća da nije niš gore, ali u potpunosti te razumijem kako se osjećaš. Ja sam možda malo manje stradao (osim lampe, samo je hauba dobila), ali je prokleto frustrirajuče. Da je neki kramp, ne bi me bilo briga, ali GTV mora uvijek ko bombon. A opet, za malu čvrkicu na haubi, dati par tisuća kuna...
Ajde, javi kad središ sa stakloplastikom (malo poslikaj i daj cijene) pa da viidim i ja gdje bi mogao to ići urediti.
napisat ču sve cifre koliko če me sve ispast

znam da znaš kako mi je nažalost :rolll: