Jedan jedini video koji pokazuje samo cinjenicu da 159ka ina dobar grip vec godinama koristite da bi se uvjerili da je 159ka najbolji auto u klasi. Da je tako bilo bi ih prodano vise. Kad je nesto vrhunsko u nekom pogledu onda to ljudi i prepoznaju i kupuju. 159ka je dobra ali konkurencija je bila bolja, zanimljivija za kupnju. Da li zbog ovoga ili onoga glupo je raspravljati. Nadajmo se da ce Giulia donijeti ono nesto. Mene posebno veseli zadnji pogon. Napokon.
Mene baš ne veseli taj zadnji pogon za coupe da ali za limuzinu i ne
Q4 će spasiti stvar samo je pitanje onda cijene i troška korištenja te naravno puno puta spominjanih kg
159 svi misle da je loš auto svi koji nisu upućeni pričaju o ts koji baca bocku ovjesu koji otkazuje elektroničke mane i sl, ništa od navedenog ne muči 159 a po meni je ona platila danak prethodnika jer ne vidim drugi razlog mislim da tome ide i u prilog da je tražena kao rabljeni
Druga glupost je bila ta što u početnom periodu prodaje 159 je bila i 156 u ponudi a razlika u cijeni poprilična a jako sličan auto (limuzina, dizeli, vizualno) jbg valjda bude bolje
Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk