Moja 166 v6tb je super,aliiii-ima mnogo ali:previše brz auto-ponekad prosto podivlja kad turbina počne da puni-na auto putu-a to je njena prirodna sredina,osjetljiv je donji postroj(ovde su putevi O),na lokalnim putevima svaki autić je brži od mene-nemam gdje da ga razvučem,a oni ko čigre(mali autići) i kroz krivine samo lete.
Moja troši koliko sipam,po kompjuteru od 8 lit(u 6 brzini pri 188-2000 o/min) pa do 17 lit na auto putu,mada pri brzini od 180-200 km/h komp.pokazuje 11,5 lit-ako je to tačno?nije mnogo za tu brzinu.Vidim da hoće i ulja da popije-valjda i turbina mora da se hrani sa nečim

.
E sad glavno pitanje-ovde vlada mišljenje da je taj motor osetljiv na ugradnju plinskog uređaja,navodno da brzo izgore glave i sve u njima,pa i klipovi

:zbog toga još nisam ugradio plin u moju krstaricu.Kakva su vaša iskustva u vezi plina i tog motora.?
Meni je pliš na sicevima i ne smeta mi što nema kožu,ali plastika u kabini je jako loša za tu kategoriju auta-nekako jeftina,a kad je hoćeš očistiti kao da se farba skida,zameram još što nema satić-čukicu za pritisak ulja kao 164 što ima i bar da ima satić za pritisak turbine-(ugradio sam ga na Lanciju k kupe i super stvarčica-korisna informacija o punjenju turba i pritisku u usisu.)
Dosta ljudi se žali na farove i kako sijaju-meni je dobro i kad ih podesim(visinu snopa)jako dobro se vidi noću(a ako treba tu su i seriske maglenke

)
Gepek je veliki i prostran,vrata su masivna(moj osjećaj)i djeluje kao da zatvaraš sef i ništa ne čuješ napolju osim muzike sa fabričkog muzičkog uređaja(radija ili CD sa šaržerom)
ali,ali,ali teško se prodaje dalje,svi misle da je skupo održavanje-ali sve je to u slično i kod drugih auta,da se često kvari(ako se dobro pazi i njeguje to nije tačno),
mala vrednost pri prodaji daljoj,brzo gubi na vrednosti-bar ovde.
Evo ja svoju oglašavam na prodaju već 2 meseca,ali niko ne zove niti pita-svi je zaobilaze u širokom luku-a prešla 125.ooo km i izgleda kao nova