Da. Poslao sam ti na fb link s ovom koju sam isao gledati 
Ono, ok se vozi ali nema srednjeg lonca pa ne mogu po zvuku nista definirati, u leru radi mirno, vjerojatno ju treba vrtiti visoko da se nesto dogodi ali nisam zelio auto klati na hladno po centru grada...
Ne treba ju vrtiti visoko, nije to 16v, od 3500 treba da pocupa. Ispucavanje od prve do trece takodjer. Jedino ak si vozio na plin pa zato mozda ne ide s mjesta

Ne mora biti masina banana, mozda ima garezi oko jedan-dva cilindra oko ventila, sasvim dovoljno da ide ko 1.4
Kod mene je npr na tri cilindra odkicna komp., a jedan odstupa 2bara...vjerojatno od moje penzionerske voznje

Ne znam sta to znaci kocnice su nedorecene, jesi pitao vlasnika da ti pokaze plavi obrazac sa tehnickog pregleda. Tamo se sve vidi. Amortizeri isto, kako znas da su banana? 145/6 su iza jako mekane, pa se stice takav dojam da su gotovi, a vecinom nisu, ali na obrascu sa tp se vidi jel treba zamjena ili ne, jel prigusavaju ili ne. Ja ne kuzim te ljude, svi idu gledati aute, i sve nesto "cini mi se", nema tu subjektivnog dojma, ili nesto valja, ili ne valja, odnosno ili prolazi tehnjcki (ispravno je) ili ne prolazi (neispravno).