Ok onda
pitam zato sto sam cuo da se dosta kvare pa me strah ako ga uzmem da nebi imo problema a i necu ja sad njega cepit stalno nego tu i tamo da nebude ko nasa jadna 146.. jadnu majka ju zna vozit u trecoj i 1000- okretaja
i dode do stadija kad se pocne gusit a ova samo gas.. ono.. svaka cast :wall:
Proizvodnja boxera je prestala pred 18g, plus jos dok ti polozis, vjerojatnost da ces naci "salonski" primjerak je ravna nuli, i to jos za pricepit tu i tamo s xy kilometrazom

Masina je ak se normala vozi nepoderiva, al osjetljiva na nemar. Nema tu sta riknuti, a od kardinalnih kvarova: ak su klizni pri kraju pa prdne, hidrostele pocnu lupati, prospe se diff, ili treba zamijeniti kvacilo... Ono sta mali kaze, treba mehi odrijesit kesu jer ima dosta posla i zahebancije oko toga. Za onog tko šarafa sam, su kvarovi prihvatljivi, ali je zahebancija i pol

Ak bas mora benzinac, gledaj neki 1.4ts tamo FL2 1999./00.god s malo km ak bude sta...Vozi na dijagnostiku pa vidi ak je sve ok. 145 FL2 jako lijepo izgledaju, sve one plasticarije su ofrbane, i najpouzdanija masina od tih 16V ts-a... Djelovi nesto skuplji, jedino ak prdne varijator ces morat malo odrijesit kesu...dobro ulje i vozi.

Ili neka ti mama i tata (pro)daju svoju 1.6ts, kupi papire od neke karambolirane 1.4ts, napravi atest (kao riknula ti masina pa si ju zamjenio sa slabijom), pa vozi 88kW po zakonu