0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Još nisam CD zavrtio u njemu, samo USB. Super je kazić, ima pametno riješeno navigiranje kroz foldere i fileove.
Ja tu i tamo cd al rijetko kad, USB stalno i kod mene sta si reko ti si iz Labina jelda :ps.. da sad vidim da ti pise ispod. Daj dogovorimo se jednom da se nademo negdje
Može, sad bih trebao na GO ubrzo pa možemo onda.
Imam i ja eibach i od 2.0, mi skupljaju prasinu...nisam siguran koje stavit jer me hebe dal cu moci izaci van iz kuce...mislio sam roknut gume 55 bas zbog toga...pa zato pitam... Jer 50/15 je isti promjer ko i 60/14 i sad jos 3 centa dole ajd bok, nemrem van,nemrem unutra...a glupo mi stavljat 15 telefonke na serijsek opruge,izgleda ko roda...ovak tvoja je divota za vidit, ko 146 Ti A sa 2.0 nisam bas ni siguran jel ce pasti sta...ti imas dizlo naprijed pa ajde sjedne, al meni, bo...
Kako me zivcirate s tim 145-icama...Kad zavrsim svoju i nabijem ju u pod i otvorim ispuh i usis, pit cu vam krv sa slikama....
Kolega, pasti e jer su od 2.0 opruge kraće za 2cm od serijale .. a o Eibachu i nemogućnosti izlaska i ulaska iz dvorišta potpuno te razumijem ... :
Zna li se cija je??
Neznam ja kad vidim 145icu ja se sav najezim, napalim se :hehe: :hehe: jucer vidio jednu obicnu, najobicnija plava 145ica 1.6 boxer. Ja bio na biciklu tip je proso pored mene. Odmah stavio biciklu doma, upalio svoju i neopisivo dobro.
upalio, i...? kakav perverznjak...nek te netko uslika kak sjedis u upaljenom autu sa spustenim hlacama, pa budes i ti zavrsio u Glasu , i to tamo u sredini... : : :