0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zamisli mene kad izađem iz crvenog Yarisa. Moram najprije pogledat da nisu skinheads-i u blizini :hehe:
Ionako me ne shvaća ozbiljno. Yaris niti ide, niti troši, nit se kvari
zapeo mi danas čevap kad ugledah bijelu zvijer si to ti u crikvu danas išla oko 4?
evo male lipotice u društvu ijurićka moram ti priznat ovako preko posta,jer u živo nesmijem da si ti najluđa i najbolja gospođica koju sam upozno (Image removed from quote.)
e joe bas sam ja to mislila kad sam gledala tu sliku...ma kut je garant ma kad god mi cir proradi doc cu ovu sliku gledat :hehe:
i neven je nalikavao to, baš me zanima ....
i meni zapelo, stala sam kraj crne zvijeri i skuzila po ispuhu da je tvoj, a onda sam jos spijunski provjerila registraciju O0 ...jesi vidio kako sam blejila :hehe: a kad te ne poznam pa nisam znala u kojoj gomili da te trazim pogledom ...danas sam se raspitala i saznah da ti cesto navracas u moje seoce nex tajm zovi na cevape makar ja platila (mrak ti je auto, antone - crna 147ica... )
joj galerija mi pocinje licit na nesto zahvaljujuc nasoj blic ekipi
to ti ovoj crvenoj 159 do šalješ
nema veze nisam ljubomorna kad je nesto tako lijepo u pitanju to da neku drugu na spizu zove onda bi bila durex :hehe:
(Image removed from quote.)
pa da se vidi koliko je visoka tek kraj prave pile unotove se vidi koji je suv :hehe: a snimi oguljenu farbu na njusci