30-04-2026, 18:23:19

Autor Tema: GT Edizone BIANCA  (Posjeta: 104030 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zdravka

• Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
Odg: GT Edizone BIANCA
« Odgovori #960 u: 12-03-2009, 08:57:28 »
Mrle, kako uspiju ovi paparazzi loših namjera saznati tvoje puteve  :?:  :rolll:  :)

i kad već nisi ponjela onu svoju veliku torbu da ih namlatiš s njom pri pokušaju neovlaštenog i zlonamjernog fotografiranja, mogla si im barem vritnjak opaliti  :craz
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
« Odgovori #961 u: 12-03-2009, 09:05:07 »
I ja bi vozio takvog traktora. Ili još bolja varijanta da imam taj čađavi motor u mojoj podmornici.  :love: Bio bi kralj cesta od Neuma do Novog Mesta kako pjesma kaže...   :song: :drive: Kad odrastem vozit ću Alfu dizel. ( jer se benzinci raspadaju iz čista mira )  :craz
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

33QO

• Gost
« Odgovori #962 u: 12-03-2009, 09:52:11 »
Al' ipak..... onaj zvuk i osjećaj kad tučeš na 5000rpm u nižu  :craz :craz :craz

Niža, šta je to :?:

:hehe: :hehe:

I ja bi vozio takvog traktora. Ili još bolja varijanta da imam taj čađavi motor u mojoj podmornici.  :love: Bio bi kralj cesta od Neuma do Novog Mesta kako pjesma kaže...   :song: :drive: Kad odrastem vozit ću Alfu dizel. ( jer se benzinci raspadaju iz čista mira )  :craz

Ode sve u PM! Bare kupija terenca, a priprema se za 147 jtd, Joke bi isto ćađu, ....  :smijeh :smijeh

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #963 u: 12-03-2009, 10:05:14 »

Ode sve u PM! Bare kupija terenca, a priprema se za 147 jtd, Joke bi isto ćađu, ....  :smijeh :smijeh
I ja razmišljam o čađari :wal: Fakat ode sve u PM.. Što je sljedeće, zaprežna kola :?:

:craz

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #964 u: 12-03-2009, 10:26:18 »
TRABANT!
Kockasti auto, najbolji auto.

33QO

• Gost
« Odgovori #965 u: 12-03-2009, 10:29:02 »
Ćađo je zakon! Jel tako teta Irena?!  :hehe: I Marijetin slijedeći auto je ćađu (JTDm, normalno) Benzinci će još malo pa u muzej :hehe: :hehe:

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #966 u: 12-03-2009, 10:30:13 »
Posebice sad kad je multiair u dolasku :hehe:

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #967 u: 12-03-2009, 10:32:05 »
TRABANT!
JA bi rađe Warburđinija, startniji je :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #968 u: 12-03-2009, 12:04:23 »
 :hehe: varburg je zakon...toliko zvone limovi kod rada te zvjeri pod haubom da opce ne bi cula ovo lupanje koje me izludjuje :wal: :hehe: zdravka moja to je nemoguce kako se sve sazna...imaju garant krticu u sebovom servisu koja im vrsi dojave :smijeh ...sigurno ce doc i drugi put jer sam ih pocastila udisanjem svjezeg velikogorickog zraka umjesto rakijom zbog tehnickih poteskoca (citaj po navadi skrtih kiraca zaboravila takujin - za neupucene upitati serfa kako se to radi :smijeh)...ma cadjo lomi sve pred sobom samo  :pol: mu je prijetnja ti zveketavci od benzina mogu me ugrozit samo na kratko...na duge staze mogu im se samo sjecati izraza lica gledajuc ih kako se pretvaraju u tocku u retrovizoru :smijeh ...uglavnom misteriozni zvuk je tu sve pogledase i sve je ok a meni lupa...sreca cuo je i majstor jer su se vec pocela postavljati pitanja dal je vrijeme za moju hospitalizaciju :hehe: :color:

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
« Odgovori #969 u: 12-03-2009, 12:27:12 »
A kud je prije i šta prolupalo  :?:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #970 u: 12-03-2009, 12:28:59 »
ti zvukovi su misteriozni, jer kad želiš da ih netko drugi čuje, oni zamuknu  :craz  :hehe:

tako je Seb dva puta vozikao moju staru alficu zboj nekih fantomskih zvukova - i njemu se ništa nije oglasilo, meni za inat  :wal:

Andrić

ijuric

• Gost
« Odgovori #971 u: 12-03-2009, 12:37:45 »
...na svu srecu i seb je cuo i majstori...al ne znaju sta je sve su rastavili i provjerili i sve je cvrsto i ok :sad: ...kaze probaj vozit pa vidi...lupa i dalje...postoji sumnja jos jedino na desni amortizer al da bi se to ustanovilo mora se rastaviti amortizer da se vidi dal ima di lufta...morat cu opet u zg il nemam pojma sta...al lupa brate za poludit..i to nema veze kada..ponekad preko rupe, ponekad na dodavanje i oduzimanje gasa, ponekad na naginjanje u zavoju...nema pravila a zvuk cuda bas ko udarac tok tok  :wal: :craz

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
« Odgovori #972 u: 12-03-2009, 12:45:58 »
Sve nosače motora ( i getribe ) provjerit, posebno ako zvuk najviše dolazi od naglog trzaja kod bržeg otpuštanja - dodavanja gasa.

ijuric

• Gost
« Odgovori #973 u: 12-03-2009, 12:48:22 »
Sve nosače motora ( i getribe ) provjerit, posebno ako zvuk najviše dolazi od naglog trzaja kod bržeg otpuštanja - dodavanja gasa.

ne znam jesu li to gledali...dolazi kod polagane voznje i nema pravila nekad kod gasa dodaj oduzmi nekad iz cista mira nekad u zavoju nekad preko rupe...al jako se cuje i cudan zvuk sa desne strane :rolll:

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #974 u: 12-03-2009, 13:05:54 »
To ti je tak kad vozis Alfu, imas zvukova kakvih hoces...

Na 156-ici se cuo takav zvuk kak si ga ti opisala, isto se je javljao bez veze, nekad u voznji, nekad dok sam bio na mjestu pa sam okretao volan, nekad u voznji... Kad sam zamijenio vilicu prestalo je...

A na QV-jki cijelo vrijeme nekaj od naprijed zuji, al prekontroliral sam sve i nema nis neobicnog, sve je OK, sad sam se vec naviako na zvuk i uopce ga ne cujem...

Kad sam bio sa QV-jkom kod mehanicara i velim mu da mi nekaj zuji od naprijed, veli on meni : To ti je takav auto, nis se ne brini, samo pojacaj radio i pretalo bude zujati...  :smijeh  :funny:

ijuric

• Gost
« Odgovori #975 u: 12-03-2009, 15:16:38 »
 :) :) auuuu...vilice su gledali koliko mi se cini :) :craz ...al dobro je znat da nisam usamljen slucaj :craz

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #976 u: 12-03-2009, 15:18:14 »
vilica na 20 000 km :kosa: ak stavrno bude vilica osobno bih otišao u tvornicu i bacio je netkome u glavu.

ijuric

• Gost
« Odgovori #977 u: 12-03-2009, 15:20:44 »
vilica na 20 000 km :kosa: ak stavrno bude vilica osobno bih otišao u tvornicu i bacio je netkome u glavu.

:hehe: :hehe: moze ako je to saljem tebe da odes :craz ...ma da ne bi bilo da je bas takav srot moram napomenut da je bilo jednog zesceg preletanja preko udubine na putu i kontam da je onda mozda neki udarac negdi se desio jer je tvrd auto totalno i nemoguce i opce necu vise slusat one u pod, pili, svasaj itd..jedino lavic smije to komentirat :clap: ...covjece gledam vas covjek kupi mito spusti ga i stavi slike i ekipa komentira samo jos malo ga spustit treba :smijeh :smijeh tako da odbijte sa tim izjavama iz ove teme :clap: :volim

Offline Mika

• Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #978 u: 12-03-2009, 15:32:20 »
E da zaboravih napisat, otkad sam spustil 156-icu, vise mi nis ne lupa...    :song:

Ljepse se vozi neg prije...   :song:

(Al sam promijenil i vilice i amortizere)

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #979 u: 13-03-2009, 00:26:38 »
neko je pitao za mito gta telefonke?

al ja bi rađe advan rs

........

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #980 u: 13-03-2009, 00:41:09 »
Kako ovo gore dobro izgleda  :love3:, iako mi se GT ne sviđa, da ovako izgleda, možda bi ju i kupio...  :hehe:

šta si pio ti  :?: :?:craz :craz
:cigara: :cigara:

ijuric

• Gost
« Odgovori #981 u: 13-03-2009, 07:31:13 »
Neznam, stvarno mi nešto ne paše kod nje, nije mi legla... valjda prednji kraj i ta svjetla... neznam... :000:

:o000: opet si glasno sluso muziku :hehe: :volim ...meni isto nekako buljooka treba ju vidit uzivo :song: :smijeh ka2001mr  :pusa :hello: :love: :love: joj kako si mi lijepo to narisal...ocu ove gornje :sad: sad ce ih kupit lepi ja cu malo pocekat da se zgusta pa od njega uzet za pol cene :clap: ...ka+ :volim hvala sta si mi popravil malo utisak na zadnjoj strani :hehe:
« Zadnja izmjena: 13-03-2009, 08:27:33 od ijuric »

Offline Stiv

• Trade Count: (+20)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 Busso SW & 147 1.9jtdM
    • Samobor
« Odgovori #982 u: 13-03-2009, 08:39:40 »

defintivno ove felgice bi sjele predobro na tvoju GTjku, ali nikako uz ovaj profil gume jer pošto su GTjke i onak dosta tvrde da te ne izlete bubrezi van  :hehe: :hehe:

Stalno spominješ neko lupkanje, a navela si da si preletila preko neke rupe, nemogu reć da sam siguran ali moglo bi bit da ima kugla na gornjoj vilici sada lufta i da možda ona lupka tu i tamo.

sličan slučaj je imal i moj frend ali na audiju a4 pošto su oba prednja ovjesa jako slična i tek kad je zamjenio tu gornju vilicu, lupkanje je prestalo.

Samo ti uživaj u svojoj jtdM Tjci i neživciraj se na neke provkacije, glavno da se voziš i da zaboraviš kad sljedeći puta trebaš na benzinsku  :drive: :drive: :pusi :mahm :mahm
:mahm QVMember of  U B OQV

ijuric

• Gost
« Odgovori #983 u: 13-03-2009, 08:45:48 »
 :craz sta na ovim felgama ima opce gume :song: :hehe: ma balonke su zakon...ovo je samo za sliku...jest ovo sta kazes moglo bi bit...al seb mi kaze da su to spregledali i veli da nije nis...nemam pojma ic cu jos jenput kad uhvatim cajta i nek ruju...a mozda se s vremenom vise rasklima pa bude uocljivije...a ovo za pumpu dobro govoris :clap: :volim ..inace sam slinila za one ducati felge slican djir al ove su mi jos bolje...a mastat mozemo :hap:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #984 u: 13-03-2009, 08:57:01 »
Stiv GT-jka nije tvrda i bubrezi se osječaju ko bubrezi u loju, samo kad ju ostaviš na miru i ne zabijaš u pod   :craz
meni moja nema razlike od stare 156-tice

Andrić

ijuric

• Gost
« Odgovori #985 u: 13-03-2009, 09:16:48 »
 :craz meni ima od ex suv 147  :craz  :love:

Offline Mika

• Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #986 u: 13-03-2009, 09:18:18 »
Ajd malo poslikaj ti taj svoj stroj, vec sam zaboravil kak zgleda...  :love:

ijuric

• Gost
« Odgovori #987 u: 13-03-2009, 09:20:43 »
 :craz bi al mi crko moj sofisticirani aparat tijekom safarija u pustinji jer mi pjesak uso u sve pukotine i nece se vise otvorit :craz ...morat cu zicat nekog jer mi za ovaj mjesec ni u proracunu novi aprat :hehe: ...ionako su neki obecali sesn jos davnih dana ovi sta se vole hvaliti i pobirati nagrade za svoje fotke...al im je srednje ime obecalo pa nis od toga :hehe: ...al ocu uskoro :hap:

ijuric

• Gost
« Odgovori #988 u: 13-03-2009, 10:26:19 »
...evo sta je sve cekirano...kugle,vilice,seleni,krajnici,letva volana,gornej vilice,nosači amortizera,nosači motora,most,kontrola svega dali je stegnuto,skidana obloga ispod baltobrana da se vidi dali je nešto raspušteno pa možda udara u neki dio auta,...dal ima jos ko ideju sta pogledati :sad: ako se ne varamo zvuk dolazi onapred desno a s tim sam kolom i preletila rupcagu :)

Offline Dooks

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Astra J 1.7CDTI
    • Samobor
« Odgovori #989 u: 13-03-2009, 10:40:40 »
...evo sta je sve cekirano...kugle,vilice,seleni,krajnici,letva volana,gornej vilice,nosači amortizera,nosači motora,most,kontrola svega dali je stegnuto,skidana obloga ispod baltobrana da se vidi dali je nešto raspušteno pa možda udara u neki dio auta,...dal ima jos ko ideju sta pogledati :sad: ako se ne varamo zvuk dolazi onapred desno a s tim sam kolom i preletila rupcagu :)
imam isti problem nakon sto sam rupcugu pogodio... sad mi nes klepece isto u predjelu desnog točka  :craz
Gledali vilice, homo zglob, unutarnji blatobran (njega sam cak zamjenio jer je bio puknut pa sam mislio da je on)...
Sutra dalje skidam onu donju plastiku, pa cemo vidjet dalje... isto nemam ideje sta bi moglo bit.... al ne nervira za poludit  :mad: :wal:
Video: Odabrao Đelo Hadžiselimović. Preveo Saša Kolka. Tekst čitao Miljenko Kokot