0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Antonio samo ti pij svoj Nestea i dalje... :hehe:
Ne mogu vjerovat! Uvatili se Mrline ljepotice i oćete napraviti ovakvu nakaradu?!
Moš mislit kolko bi dobio od osiguranja za Alfu '94 godište... Nadam se da mi se to neće dogodit! :rolll:
a meni nije jasno kako tebi ne može bit jasno da se nekima sviđa tako spušteno,a nekima ne sviđa i to je kraj rasparave sve ostalo je
a nas kaj mi nije jasno,,,kak svi slinite za sebovom GTejkoma a auto je fest spusten a sad je ovaj totalna nakarada? : mani se ti tih bakinih cajeva morate se odlucit kaj vam je ljepo a kaj nije a ne mjenjat misljenja kak vjetar puse. ovo je previse spusteno ali da je , kako neki navode, nevozljiva kanta ili nakarada,,to sigurno nije
: Šta lupetaš, kakvo mjenjanje mišljenja i kakvo slinjenje : I dalje stojim da je to šta želite (ono na slici) nakarada, ali opet, ako netko od svoga blaga radi groblje, njegova stvar! Bakini ćajevi su stari moj zakon! Kad se uželiš bakinih ćajeva, znaći da si se prije toga dobro razbolio Drugi put dođi pa uživaj
kaj nije bilo jednostavnije odma narucit zlatnu, nego sad radis cuspajz s bojama ko isus s uljem :rolll:
jesu super su...mos i s dizelom driftat kako su klizave ...a ko bi vas naso svi ste u kringu pobjegli valjda pa samo po noci izlazite ovo je ko pezo..edicija rolan garos
stvarno ti se bila ufatila paučina na temi, već sam mislio da bianca spava zimski san skupa s medvjedimapazi, pitura ti se cidi po asfaltu : :
boga mi juricka auto je dokaz da si u skorije vrijeme "skretala sa puta" malo
...kad ides u sumu dosta blesci ta bjela pa ju moras malo umazat da ne budes uocljiv znatizeljnicima ...najgore sta je farba nekvalitetna...padala kisa i otpalo sve alfazd ...boja kako rece losa "veselog proljeva" ode u zaborav ...evo jedino igor fin decko a ne vi bando