da juricka ima takvo dupe, vec bi ja nju ozenio 
da ti imas takvo dupe i ja bi tebe ozenila

:hehe: ..a ova i ni neka poljoprivrednica...poljoprivrednice su ko ja vise krsne...ova se slabo u kukuruzistu snalazi :hehe: ...
...e sad malo zalosnija tema...kad sam se vracala iz zg po autoputu na jednom dijelu je asfalt doslovno uleknuo za po mom misljenju 5 cm..ja sam preletila valjda 160 i tako je prasnulo da sam mislila da je puknul amortizer...ali cinilo se sve ok...no kad sam se god malo brze vozila je treslo (negdje izmedju 150 i 180 i onda bi kao prestalo)...i osla balansirati gume i da mi zamjeni prednje za zadnje..uzgred vulkanizerka je jedna plavusica cija je to i radnja i radi i auspuhe a u praoni ima dva tipa zaposlena :hehe: zena je totalni zmaj i ful brzo i dobro radi...uglavnom prijavila mi veselu vijest da je dobila felga od vozaca malo i stavila ju iza i kaze nek bude stalno iza ne na pogonskim kotacima...sad je ok jos cu testirati kad budem isla za st da li trese ali cini mi se ne vise..eto sad ce vjerovatno morati nove felge...al kaze ona da nije bed ovako voziti..da nije jako..imate kakvih iskustava jel to bolje odmah mjenjati ili (keze da ju je uspjela nekako zbalansirati da se ne osjeti...sad nisam pametna

...