A da proba neko stavit kakav kamen ispod prednjeg branika :hehe:
:hehe: :hehe: oni bi ga zabili toliko da bi mogla jedino vozit na zlatnoj pirueti...iskreno meni strava izgleda spusten, ali me totalno vuna spustat ga, ionako je nizak (iako ne izgleda ovako) glodat cu na svakoj nizbrdici

a ja ipak vozim taj auto, ne po pisti nego po grbavim sugavim hrvatskim cestama

...felge su mi strava...ne mogu opce rec koje su mi ljepse (ducati il brera)..nevene svaka cast

...a trava je radi kompozicije..ono mrtva priroda u zivoj :hehe: pa kako ti ko umjetnik to ne prepoznajes

...za felge sam gotovo sigurna da ce jedne od ove dvije...mozda cak i ove brera...ali me zanima ovo sta si napisao sa vecim klijestima...dal mogu ta klijesta stavljat na postojece diskove? Ja sam htjela narucit crvena klijesta, ali opcija ni bila moguca...pa sam skontala ova pofarbat...nekako nisam sigurna da smijem kopati po autu dok mi je pod garancijom ili

: tj. stavljat veca klijesta, amortizere, spustati itd? uh vidjeh koji peh zadesio zdravku...odma mi doso neki grc u zelucu

p.s. boris kako si skonto musice...da sam vidila da se tako kuze ne bi stavila tu sliku evo kaznit cu se

(musice su stalno na njoj...a najbolje su one sta puste crveni krvavi trag

:hehe:)