0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja se bum vozil odma sutra od birtije do birtije...... ( iako stvarno sumljam da ce mi dat dir prvih 2 mjeseca, ipak sam poznat po rashodovanju ventila )
čuj, ja sam sutra u crikvi, i bude bilo od birtije do birtije ... ima da zakrčimo alficama one very-IN parkinge
jupiiii idem i jaaaaaa valjda nebu smetal jedan fiat izmedu ljepotica :rolll:
kvarit ćeš nam lov na piletinu
ali....ali :kaj bu pilic rekao na to kaj lovis ostale po dvoristu
zdrava konkurencija uvijek dobro dođe možda češće dođe provjerit kak sam
ajmeeeeee....pa on tebe ne pazi.... oš da ja i komšija dewil malo demonstriramo " police brutality "
pazi pazi samo kaj i on vrijedno radi ...previše mu se sviđa moja alfica pa je zapeo da se i on u dogledno vrijeme priključi alfistima edit : joj kaj bumo dobili kad jurička vidi kaj smo joj od teme napravili ...svi bumo imali čađavo-bijeli trag prek leđa
bude nas razapela
Mrš u red to je ipak za mene rezervirano, ja br imam iskustva s tim stvarim. Baše lijepo kaj kiš apda bit će GT s efektom razlive čađe na bijele točkice.
veli mi jurička da je neki dedek iz čučurja sjeo pored nje i da melje li ga melje, poludila bu do zagreba njega slušajuči
veli da je dedek neumoran, da si kosu čupa sa glave od muke kada ga mora slušati
e ovo se zove ljubomora : : : btw. Antone, red ... ima da osigurate sigurni koridor prolaska ZG- RI za biancu :wz
bude dedek počel čupat zube ( jer kose ziher više nema) kad ona počne
ti vozi prva, tebe vec znaju i nemoj juricki pustit boju bianco cappucino na haubi...
ako se budete vas 2 vozile jedna za drugom, moram zvati u ured za zastitu predsjednika da vas ekipa prati s audijima pod rotirkom ti vozi prva, tebe vec znaju i nemoj juricki pustit boju bianco cappucino na haubi...
nažalost dedek je gluh ko top tak da mu to nebu smetalo
bude on još od muke do kraja oglušil i osljepil kaj znaš možda zna čitat s usana.
suti.... :rolll:upravo joj je dal bombon....
a on je pojeo sa papirom bombon
dedeku su odlutale misli čim je sijeo pored mlađe curke, gotov je, sam da ga herc ne čopi