OK, Alfe mi većinom nisu puštale vodu: 33, GTV, prva 156, 156 Sportwagon i GT (ok, GT je puštao u bunker, ali jer je netko krivo vratio zadnju štopku, to sam sredio, nije do Alfe), ali ova 159 (inače zbilja u top stanju, do mene je bila garažirana i nikad udarena) je pravi izvor zabave, brine se da mi nikada nije dosadno!

Taman kada sam sredio prodore u kabinu (dakle troja vrata su imala problem s brtvom) i zabrtvio sve varove i brtve oko odvoda u kadi brisača, te zabrtvio što se dalo kod A nosača, kabina je postala suha i pomislio sam "to je to". No, jučer kada je kiša stala eto opet zamagljenog stražnjeg stakla, u kabini sve suho, prtljažnik suh, svaki tapecring suh... maknem onaj veliki stiropor na mjestu rezervnog kotača, a u dnu skriveni bazen! Ok, priznajem da je ovdje pet dana padala kiša "vodoravno", kao autopraonici, ali odakle toliko?
Sumnjiva mi je donja točka brtve kod brave prtljažnika i ne vidim gdje bi još moglo biti? Da je negdje sa strane, bio bi vlažan tapecirung, ali nije. Mijenjao sam desnu štopku, ne znam može li tamo negdje ući, ali pazio sam kako sam sve vratio nazad. Što je bilo u vašem slučaju kada ste imali vodu u prtljažniku?
P.S.
Neću njurgati na "talijansku završnu obradu" jer je svaki BMW stariji od 10 godina u ulici potpuno zamagljen, očigledno su svi puni vode.