0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Čega :Aaaaaa... MiTo Fun Kluba ? :Ne hvala.Dalo se iščitat da sam zadovoljan, ali ne i prezadovoljan MiTom.Dakle, daleko sam od obožavatelja, al' da mi se onako globalno dopada - dopada.
.....jucer prvi put vidin uzivo mito i bija san malo rezerviran prema tom prednjen kraju al kad san vidija u retrovizoru kako mi dolazi izgleda bas mocno i hebeno...malo san zasta da pogledan s boka i bas lipo izgleda na 17-icama jos crvena.....uglavnon lipsa nego na slikama
Za one koji nisu imali priliku vozit mito imaju priliku ovdje na raznim stazamahttp://www.mymitorally.co.uk/
ovaj MiTo je neisplativ, ja nisam stigao ni do drugog kruga, sve je popio,,,
Koliko sam ja skuzia ta crvena je na 18-icama ..
Super vam je tema definitivno najljepša alfa u posljednjih 30 godina ja 156 ali treba ići dalje nemogu nju proizvoditi zauvjek stoga možda mito nije najljepša ali svakako je najposebnija i nudi najviše od malih auta,encap test je položila odlično ima blokadu diferencijala i ima dna a to nema niko znači i tu je posebna zato je nemojte otpisati jer mislim da su pogodili sa mito ko nikada ali nisu pogodili predobro jer bi je onda kupovali oni koji voze ww i druga sranja znači prava alfa vjerujte!
ja imam mišljenje a ti
pa napisao je da je najljepša alfa u zadnjih 30 godina 156-tica, što vam tu nije jasno
sve je jasno napisano, nedostaju samo smajlići na kraju, jer je kraj u šaljivom tonu bar sam ja to tako shvatila :rolll: