14-06-2026, 10:26:31

Autor Tema: Alfa Romeo MiTo  (Posjeta: 398916 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ijuric

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfa Romeo MiTo
« Odgovori #1170 u: 11-12-2008, 11:25:26 »
svakom roditelju, pa i rodbini  je njihovo dijete lijepo  :craz

:smijeh joj nasmijah se do suza...istina ziva..mene bi recimo jedino mama mogla voljeti  :sad: sreca da sam i ja necije djete  :hehe: ...al ovako dusno braniti svoje i gristi mogu jedino ALFISTI  :love:  :clap:

zwei zwo

• Gost
« Odgovori #1171 u: 11-12-2008, 11:34:06 »
evi ja ih imam samo 3  :happ:

ijuric

• Gost
« Odgovori #1172 u: 11-12-2008, 11:40:58 »
 :craz mogu ja usvojit ovo tvoje desno dite ako ti bude previse  :song:  :hap:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1173 u: 11-12-2008, 11:46:07 »
:love: ovo desno :craz:
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Drago

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #1174 u: 11-12-2008, 11:46:30 »
:craz mogu ja usvojit ovo tvoje desno dite ako ti bude previse  :song:  :hap:

Dva su desno  :ok: Ali ja se nebi bunija protiv bilo kojega od ova 3  :hap:
Jeremy Clarkson:
With the exception of the simply appalling Arna, I’ve loved all Alfas. In fact I’ve argued time and again that nobody can be a petrolhead until they’ve owned one. It’s a rite of passage. Think of it as the great sex that leaves you with an embarrassing itch.

Offline brijac

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9jtdm
    • Donji Hrašćan
    • Alfa 159 SW
« Odgovori #1175 u: 11-12-2008, 11:48:14 »

ijuric

• Gost
« Odgovori #1176 u: 11-12-2008, 11:55:31 »
Dva su desno  :ok: Ali ja se nebi bunija protiv bilo kojega od ova 3  :hap:

znam da su dva i sve u crvenom..pronjuskala ja vec odavno tu garazu tamo kod vas...ludo i rijetko vidjeno  :love3: ...hehe kad bi on olako dao to iza protuprovalnih vrata odma bi se naslo brdo kandidata  :bat

a gle ovog mad max zima test na celiku  :craz (to da vidite kako ce vam izgledat na zimskom setu :song: ...oni na jugu ne moraju brinut o tome :craz)

..ne znam jel bila ova varijanta boje..

(jel bi to mogla bit ona sta ju losa naziva boja veselog  :song:  :hehe: ...fora za vidjeti..inace meni je sa crnim difuzorom bolji izgled straznjeg kraja nego kad je sve u boji...al to je moje poljoprivrednicko misljenje s nikakvom namjerom naturanja istog  :hehe:  :hap:

Offline Drago

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #1177 u: 11-12-2008, 12:09:11 »
Ova zadnja slika je neki photoshop jer nije MiTo ovakav....puno detalja je drugacije....pocevsi od štopova  :ok:
Jeremy Clarkson:
With the exception of the simply appalling Arna, I’ve loved all Alfas. In fact I’ve argued time and again that nobody can be a petrolhead until they’ve owned one. It’s a rite of passage. Think of it as the great sex that leaves you with an embarrassing itch.

ijuric

• Gost
« Odgovori #1178 u: 11-12-2008, 12:24:00 »
Ova zadnja slika je neki photoshop jer nije MiTo ovakav....puno detalja je drugacije....pocevsi od štopova  :ok:

naravno da je PS...nego je boja bila interesting  :hap: ...a i stopovi dobivaju drugu dimenziju bez okvira...ipak bolje s okvirima ali ne onim krom plastika  :kosa: cekamo lovreca i izvjesce  :craz ja dosta sad blebetala za iducih mjesec pa vas ostavljam ...budite dobri...idem malo raspuhat majne krivo postavljen motor  :hap: :volim

ijuric

• Gost
« Odgovori #1179 u: 11-12-2008, 12:37:52 »
ne bi se reklo al evo i ja sam shvatila da je zahebancija...danas mi je dobar za mozak  :hehe: ...a sto bi bilo nego sala kad jedan od ljutih protivnika vozi isto sta i grdi  :song:  :hehe: :volim nemojte mi deckici opet zagija ljutit jer ce bit  :batin  :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #1180 u: 11-12-2008, 12:57:02 »
 :sad: da je zena dobra i bog bi ju imo  :hehe: ..nac ces kad tad a ona popustit  :craz ili ti je jos bolja varijanta stavit ju pred gotov cin..ona ludi tri dana i prestane a ti se opet odreknes zdravog zivota i hodanja i samo gaaaaaaaaas  :drive:  :wz ...sve je ok...puno puta kad se nes napise a ne vidis sugovornika i ton kojim se obraca moze biti krivo protumaceno...a medju  :alfisti: se uvijek sve izgladi i cvate sloga i veselje  :love2:  :craz ...(vidili smo sta kupujes ko fol za nekog  :song:  :hap:) sala naravno da se krivo ne shvati

Offline GTA 147

• Starosjedioc
  • 147 JTDm16v
    • Highway Tuhelj
« Odgovori #1181 u: 11-12-2008, 13:09:50 »

..ne znam jel bila ova varijanta boje..

(Image removed from quote.) (jel bi to mogla bit ona sta ju losa naziva boja veselog  :song:  :hehe: ...fora za vidjeti..
147fl je bilo moguće naručiti sa sličnom bojom, kod boje nažalost ne znam.

Piše se, v Tuhlju!  :craz

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1182 u: 11-12-2008, 13:21:48 »
:sad: da je zena dobra i bog bi ju imo  :hehe: ..nac ces kad tad a ona popustit  :craz ili ti je jos bolja varijanta stavit ju pred gotov cin..ona ludi tri dana i prestane a ti se opet odreknes zdravog zivota i hodanja i samo gaaaaaaaaas  :drive:  :wz ...sve je ok...puno puta kad se nes napise a ne vidis sugovornika i ton kojim se obraca moze biti krivo protumaceno...a medju  :alfisti: se uvijek sve izgladi i cvate sloga i veselje  :love2:  :craz ...(vidili smo sta kupujes ko fol za nekog  :song:  :hap:) sala naravno da se krivo ne shvati

nije tebi motor krivo postavljen, samo ti trosi krivo gorivo. :hap:

Offline GTA 147

• Starosjedioc
  • 147 JTDm16v
    • Highway Tuhelj
« Odgovori #1183 u: 11-12-2008, 13:46:54 »
nije tebi motor krivo postavljen, samo ti trosi krivo gorivo. :hap:
No recimo izgaranje tog goriva barem ne ostavlja miris ukiseljenog kupusa na semaforu..
Piše se, v Tuhlju!  :craz

Offline Drago

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #1184 u: 11-12-2008, 14:11:28 »
Eeee moj Drago pises pizdarije ali ajde neka ti je  :rolll:  buduci da me ne poznas nebi to trebao pisati, ono moje je bila zajebancija i onaj kome je bila namjenjena kuzi  :ok:
Tko me pozna zna tko je i kakav je Grdi, a sigurno nikad nije cijenio ljude prema voznom parku tako da ti ovakvi postovi nisu potrebni  :ok:

Upravo jer te ne poznajen pišem po onome što od tebe pročitam. A ako ti kažeš da je to bila zajebancija onda oprosti jer je nisam shvatio. A da budem iskren ne shvaćam je ni sad. Ali nema veze.....sve 5....nadam se da ćemo jednom i popit  :pivo: zajedno pa ću onda moć skužit šalu i preko posta  :ok:
Jeremy Clarkson:

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #1185 u: 11-12-2008, 14:23:24 »
Eto vidim da raspravljate pa da se javim kao trenutno jedini(za sada) vlasnik Mitoa u Splitu,pa da vam kazem da me vasi za i protiv komentari uopce ne tangiraju jer sam auto iskljucivo kupija zbog sebe i svoga gusta a ne zbog sela.Vozim i gustam a vi mozete i nemorate raspravljat pa i mogu vam priznat ako ce vam to goditi da svi vi vozite bolja auta nego ja(A i to me zaboli).Nego pozdrav svim Alfistima ali onim Pravima!!!! :cigara: :mah:

Ova tema ovdje postoji još dok je MiTo bio na crtaćim daskama i nema nikakve veze s tobom ni tvojom Alfom. Ovo je je općeniti topic i ne mogu se ljudima zabraniti komentari , pa čak i ako su negativni. Očito da mnogima nije vizualno sjela, što ne znači da će takvo mišljenje imati cijeli život.
Ako netko dođe u topic gdje si predstavio svoju Alfu i kaže da je ružna, slobodno ga pošalji u neku stvar, jer bi to bilo nekorektno od njega.

I nema podjele afista na prave i krive  :ne:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #1186 u: 11-12-2008, 17:23:40 »
zwei zwo je malo pobrko lončiće  :) nema veze svakom se dogodi, a mislim da bi ove Viktorove riječi trebalo negdje ovjekovječit tj. okvirit i sačuvat za nove forumaše  :craz  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #1187 u: 11-12-2008, 19:16:28 »
Bologna 2008

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 10
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #1188 u: 11-12-2008, 23:18:53 »
Ova tema ovdje postoji još dok je MiTo bio na crtaćim daskama i nema nikakve veze s tobom ni tvojom Alfom. Ovo je je općeniti topic i ne mogu se ljudima zabraniti komentari , pa čak i ako su negativni. Očito da mnogima nije vizualno sjela, što ne znači da će takvo mišljenje imati cijeli život.
Ako netko dođe u topic gdje si predstavio svoju Alfu i kaže da je ružna, slobodno ga pošalji u neku stvar, jer bi to bilo nekorektno od njega.

samo da napomenem:  kad je 1977 izašla nova Giulietta, svi su govorili da je izrazito ružna, da ima kašunastu guzicu, i slično.
jedno 5 godina kasnije, većina  tih istih, je govorila da je lipa..........   
a biće to tako ide

:smijeh :smijeh
Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1189 u: 12-12-2008, 00:07:29 »

samo da napomenem:  kad je 1977 izašla nova Giulietta, svi su govorili da je izrazito ružna, da ima kašunastu guzicu, i slično.
jedno 5 godina kasnije, većina  tih istih, je govorila da je lipa..........   
a biće to tako ide

:smijeh :smijeh

vjerojatno se za  75icu govorilo slično.

A meni je Giulietta nuova upravo zbog zadnjeg kraja koji je bio toliko ispred svog vremena genijalna-

Offline Drago

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #1190 u: 12-12-2008, 07:37:52 »
vjerojatno se za  75icu govorilo slično.

A meni je Giulietta nuova upravo zbog zadnjeg kraja koji je bio toliko ispred svog vremena genijalna-

Tako je i MiTo ispred svoga vremena  :ok: :da:
Jeremy Clarkson:

ijuric

• Gost
« Odgovori #1191 u: 12-12-2008, 07:58:41 »
i eto ti preokreta...za 15 godina gledat cemo isusa u mitu a alfazd ipak voli nesto starije pa cemo njega za 25 godina  :hehe: a drago ju ima u garazi cim ugrade wv mjenjac  :song: :batin (pratim te  :hehe:)

Offline Drago

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #1192 u: 12-12-2008, 08:19:59 »
i eto ti preokreta...za 15 godina gledat cemo isusa u mitu a alfazd ipak voli nesto starije pa cemo njega za 25 godina  :hehe: a drago ju ima u garazi cim ugrade wv mjenjac  :song: :batin (pratim te  :hehe:)

:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh a šta san se nasmija.....uf ranojutarnji smjeh  :hehe: :hehe: :hehe:
Jeremy Clarkson:

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #1193 u: 12-12-2008, 08:20:09 »

TAKO JE :blabla Živio drug Viktor :happ: :craz

Offline Drago

• Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #1194 u: 12-12-2008, 08:20:46 »
TAKO JE :blabla Živio drug Viktor :happ: :craz

ŽIVIJA!!!!!!  :blabla
Jeremy Clarkson:

ijuric

• Gost
« Odgovori #1195 u: 12-12-2008, 08:21:57 »
viktor vojs of rizn uvijek bio i ostao  :ok: :volim

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1196 u: 12-12-2008, 09:54:08 »
Tako je i MiTo ispred svoga vremena  :ok: :da:

hm da, samo se nadam da njegovo vrijem ( prednjeg dizjana) nece nikada doci. Sve je jos OK na slikama al u naravi mi stvarno dodje zlo kad vidim prednji dio. strag i s boka sve ok i onda dode ovo napred i meni je zlo. al sto ces ukusi su razliciti. Kome se svidja sve 5.

Offline Disco Volante

• Trade Count: (+3)
  • Starosjedioc
  • Alfa Romeo GT, Abarth 595 Turismo
    • Zagreb sjever
« Odgovori #1197 u: 12-12-2008, 12:01:42 »
hm da, samo se nadam da njegovo vrijem ( prednjeg dizjana) nece nikada doci. Sve je jos OK na slikama al u naravi mi stvarno dodje zlo kad vidim prednji dio. strag i s boka sve ok i onda dode ovo napred i meni je zlo. al sto ces ukusi su razliciti. Kome se svidja sve 5.

Hmmm, a kaj misliš... kak' ti se čini s boka i straga?  :?:  :rolle:

Marinela

• Gost
« Odgovori #1198 u: 12-12-2008, 13:37:28 »
  :zzz:

ijuric

• Gost
« Odgovori #1199 u: 12-12-2008, 13:40:01 »