Slabo, ma ne smije biti slabo s obzirom na 1145kg, 155ks i 230Nm. Mora ta mala kutijica ici, ovih 8sec 0-100km/h izgleda dobro
GTA tek krajem 2009 i bit ce garant tu negdje 30-33kEUR, a s obzirom sta pisu o tom autu vrijedit ce toliko, samo da ne ostane slovo na papiru 
nego ti si jedini ovdje koliko znam vozio to, kakav je feeling, jesi probao ga malo provocirati, kako se ponasa. Dosita je takva razlika u odzivu gas/volan imedju Dynamic/Normal/All weather. Jel istina sa Electronic Q2 radi samo u Dynamic modu?
jesam, u zavoj pod 90 stupnjeva stavio u drugu gas do poda, nije uopće kliznula preko nosa, samo vuče tamo di joj okreneš volan

, visoka je ali se uopće ne naginje. kad sam krenuo bila je u položaju normal, stisneš gas ide kao da je auto od 100ks, gurneš u dynamic, odmah povuče, osjeti se razlika, jer počne vuč trenutačno. ovo sa Q2 neznam. benzinac i dizel isto reagiraju u normal i dynamic položaju. slušao sam par njih koji su bili provat i svi govore isto, auto u vozačkom smislu bomba, svatko ko je izašao nakon vožnje imao je isti izraz lica.

kočnice su me oduševile, doslovce grizu, osjetiš svaki pomak pod kotačem
<popravljen quote>