0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
postoji mogučnost da ti negdje kod zadnjih svijetla curi vodapa ti se slijeva pod noge, ja sam primjetio da kod mene curi kroz antenu, pa sam skinuo antenu i malo silikona stavio oko nje i sada je dobro.
Moguće je, pogledaj, na kanal i pogledaj, kod frenda, na golfu, nazad kad kiša pada noge su ti u lokvi ili ih drži u zraku, odozdo ulazi,
zavisi, kolko si vozio po kiši pa se nakupilo, moj savjet pregledaj odozdo, jer to se usmrdi, poslije nemožeš uć u auto, i malo pritisni rukom po tepihu, osjetit ćeš jel ima rupa, rupica vidjet ćeš kako se lim ponaša pod pritiskom,
ajde šta se odma treseš, vjerojatno se zaštopa odvod vode tamo kod brisača oa ulazi u kabinu.
Samo pitanjce... Jel 100 posto voda? Da ne bi bio antifriz...
ja sam imao slicno sra..... kad sam uzeo auto, pala prva kisica a ono pod nogama lokva vodejedan limar mi je odmah rekao da je 100 % problem u vratima, da je to sigurno otvarao neki stručnjak pa da nije složio kako treba i stvarno majstor to skine složi kako treba i sad je sve okAko nisi do sad riješio problem, provjeri, znam da nije isti auto al . . . . .