06-06-2026, 16:11:00

Autor Tema: Grobnik 2008. - komentari na vožnju po stazi  (Posjeta: 25215 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Agneza

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
Odg: Grobnik 2008. - komentari na vožnju po stazi
« Odgovori #210 u: 06-06-2008, 10:22:27 »
 :rolll:

Lako je biti general poslije bitke...  Meni je uspjeh što se ovako veliki skup ljudi uspio zadržat na okupu i to tijekom skoro dva dana druženja je horda ljudi ipak manje  radila istu stvar   :ok:  a da ne spominjem da nismo imali nikakvih situacija poput sudara u koloni koji nam se do sad na  žalost dogodio skoro na svakom susretu, ili neke slične situacije ... Nezadovoljnika će uvijek bit i onih koji bi to "bolje" napravili tako da ...  :rolll: Ja sam predlagala da se ograniči izlazak na stazu samo na alfe, da se eventualno osigura vrijeme samo za članove kluba al su upravo ljudi koji se sad bune na gužvu na stazi bili protiv, tako da ...
Ja sam se prijavila za 3. vožnju, malo doplatila i pista je bila samo moooooja 6 dobrih krugova  :hello: :hello: :hello: i baš mi je bilo mrak, osjećala sam se ko carica  :craz Isto tako sam očito pogodila bolje informiranu osobu pa nisam previše lutala  :craz  a mislim da nisam bila jedina jer još dosta ljudi se pridržavalo rasporeda... 

U svakom slučaju, svaka čast organizatorima  :ok: i jedva čekam slijedeći susret  :hello: :hello: :hello:

« Zadnja izmjena: 06-06-2008, 10:27:36 od Agneza »

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #211 u: 06-06-2008, 10:26:54 »
tebi su 75icari stvarno stali na zulj, vec si naprona stime, znam tocno sta je bilo, a decko je platio novce i trebao je bit pozvan i bez obzira jel vozio drugi put ili ne trebao je dobit pehar. prodavat fore da odustaje, netko tko vozi 1:55 mozes tamo nekoj djeci. daj malo ohladi od nas.

bez obzira šta ti mislio, ja dok sad ovo nisam pročitala pojma nisam imala tko je on a kamoli kaj vozi... nisam imala pojma ni tko si ti dok nisam pogledala snimku auta pa sam povezala...

Samo napominjem da smo mi dečka tražili, čekali i šta smo trebali možda svi sjedit i čekat gospona da se udostoji pojavit ? Ako je 10-15  drugih ljudi moglo pristojno pričekat u boxu da vide koji su i kak se vozi drugi krug, tko njemu kriv kaj je otišao...

A ovaj drugi citat se ne odnosi samo na vas al mi je drago ako si se prepoznao, znači da priznaješ da ste bili nedisciplinirani u većem postotku nego drugi  :craz :ok:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #212 u: 06-06-2008, 10:28:16 »
tebi su 75icari stvarno stali na zulj, vec si naprona stime, znam tocno sta je bilo, a decko je platio novce i trebao je bit pozvan i bez obzira jel vozio drugi put ili ne trebao je dobit pehar. prodavat fore da odustaje, netko tko vozi 1:55 mozes tamo nekoj djeci. daj malo ohladi od nas.

svi koji su se prijavili za 3. dio, znali su da se voze dvije vožnje i da se nakon prve (kvalifikacijske) 10 najboljih natjeće za nagrade
neznam koji dio od toga dečko nije razumjeo
i zašto je nestao u birtiju i zašto su ga morali čekati i ne dočekati, kad su svi ostali nakon objave rezultata čekali drugu trku
mogao je otiči na 10 minuta koliko su se čekali rezultati, pa se uredno vratiti, kad je vjetojatno bio i sam svjestan da je najbolji
voljela bi da nam to sam objasni
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #213 u: 06-06-2008, 10:30:55 »
a da ne spominjem da nismo imali nikakvih situacija poput sudara u koloni koji nam se do sad na  žalost dogodio skoro na svakom susretu, ili neke slične situacije ...

sudar u koloni alfista? na skoro svakom susretu? buncaš...

edit: brišem  :off
« Zadnja izmjena: 06-06-2008, 10:35:45 od AA-lfa »

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #214 u: 06-06-2008, 10:31:18 »
kad kazes da netko kasni 10 minuta i onda nakon toga da se zbog takvih kasnilko i da nemaku lkulutre bla bla, neznam sta drugo da pomislim. nisi znala sta vozi? ali u trenutku kad si pisala post si dobro znala sta vozi. pa pol foruma te procitalo i tvoje dvosmislene textove. bas si nefer, sta te muci, slabo vrijeme ili sta?

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #215 u: 06-06-2008, 10:36:55 »
a na ono diskvalificrian se mogu samo nasmijat, bokte DTM utrka je bila pa covjek nije dosao na vrijeme. sta je onda onaj prvi krug za bacit, ne vredi? kopliko je Seb puta vozio?

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #216 u: 06-06-2008, 10:43:44 »
kad kazes da netko kasni 10 minuta i onda nakon toga da se zbog takvih kasnilko i da nemaku lkulutre bla bla, neznam sta drugo da pomislim. nisi znala sta vozi? ali u trenutku kad si pisala post si dobro znala sta vozi. pa pol foruma te procitalo i tvoje dvosmislene textove. bas si nefer, sta te muci, slabo vrijeme ili sta?

da - nekulturan je po mom mišljenju jer su ga svi čekali i sam si je kriv šta je otišao... Prva vožnja su bile kvalifikacije, druga za nagradu i o kakvom on peharu priča...
Seb je vozio 2x al u u prvoj nije radio transporder ...

Mene moje vrijeme jako zadovoljava jer sam na pistu izašla sa standardnim autom u kojem prije trke nisam ni ulje provjerila, samo sam stavila stare gume da ne oderem ove u kojima inaće vozim  i iskreno, razumijem vaše frustracije da ste toliko vremena i truda uložili u te aute i onda ne pokupite priznanja i pehare i  :care :care :care od svih nas... Al takav je život...

Ja samo ne želim dozvoliti da se srać srać po organizaciji i ljudima koji su si zaista dali truda zato jer netko nije pročitao uputu na papiru koji mu je organizator dao u ruke i za koji je potpisao da ga je primio (mislim na onog dečka što je imao primjedbu na zastavice recimo)...
Nadalje, u Splitu zbog lošeg naviganja od strane policije su Vele&Morticija imali sudar, u Zadru su se zbog iste stvari dva člana malo poljubila u koloni ... Na to sam mislila i zato kažem da nam je na ovom susretu policijska pratnja i organizacija  bila vrhunska  :ok:

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #217 u: 06-06-2008, 10:52:50 »
a na ono diskvalificrian se mogu samo nasmijat, bokte DTM utrka je bila pa covjek nije dosao na vrijeme. sta je onda onaj prvi krug za bacit, ne vredi? kopliko je Seb puta vozio?

da...prva vožnja je samo kvalifikacijska za drugu...ako pratiš f1 onda znaš da je i tamo tako...
MiTo

Offline Boksi

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
    • Pula
« Odgovori #218 u: 06-06-2008, 11:49:10 »
da - nekulturan je po mom mišljenju jer su ga svi čekali i sam si je kriv šta je otišao... Prva vožnja su bile kvalifikacije, druga za nagradu i o kakvom on peharu priča...
Seb je vozio 2x al u u prvoj nije radio transporder ...

Mene moje vrijeme jako zadovoljava jer sam na pistu izašla sa standardnim autom u kojem prije trke nisam ni ulje provjerila, samo sam stavila stare gume da ne oderem ove u kojima inaće vozim  i iskreno, razumijem vaše frustracije da ste toliko vremena i truda uložili u te aute i onda ne pokupite priznanja i pehare i  :care :care :care od svih nas... Al takav je život...

Ja samo ne želim dozvoliti da se srać srać po organizaciji i ljudima koji su si zaista dali truda zato jer netko nije pročitao uputu na papiru koji mu je organizator dao u ruke i za koji je potpisao da ga je primio (mislim na onog dečka što je imao primjedbu na zastavice recimo)...
Nadalje, u Splitu zbog lošeg naviganja od strane policije su Vele&Morticija imali sudar, u Zadru su se zbog iste stvari dva člana malo poljubila u koloni ... Na to sam mislila i zato kažem da nam je na ovom susretu policijska pratnja i organizacija  bila vrhunska  :ok:

ma vidim da je uzalud s tobom. Ti si svoj cilj ostvarila, imaš valjda 10 vrijeme i sad kenjariš tu po temi o tom kak su ljudi loše odgojeni i tak. Znaš šta, vidim da se ponašaš poput djeteta al bez uvrede. A kako si počela visit češ u ovoj temi valjda idučih deset mjeseci, ne treba mi to :mah: :mah:
Alfa--Fiat--Lancia

Peg Bundy

• Gost
« Odgovori #219 u: 06-06-2008, 11:53:27 »
ma vidim da je uzalud s tobom. Ti si svoj cilj ostvarila, imaš valjda 10 vrijeme i sad kenjariš tu po temi o tom kak su ljudi loše odgojeni i tak. Znaš šta, vidim da se ponašaš poput djeteta al bez uvrede. A kako si počela visit češ u ovoj temi valjda idučih deset mjeseci, ne treba mi to :mah: :mah:

:?:

Offline Boksi

• Ovisnik o alfistima
    • Pula
« Odgovori #220 u: 06-06-2008, 11:54:38 »

ma mislio sam na ono mjerenje nemam pojma, nešto se hvalila okolo.... :care
Alfa--Fiat--Lancia

Peg Bundy

• Gost
« Odgovori #221 u: 06-06-2008, 11:57:50 »
ma mislio sam na ono mjerenje nemam pojma, nešto se hvalila okolo.... :care

pa da si procitao str.7 imao bi pojma

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #222 u: 06-06-2008, 12:07:01 »
ma vidim da je uzalud s tobom. Ti si svoj cilj ostvarila, imaš valjda 10 vrijeme i sad kenjariš tu po temi o tom kak su ljudi loše odgojeni i tak.

prvih 10 u prvoj vožnji je ZAKLJUČNO s brojem 10. iliti Jasminkom Barić. Iliti Agnezom. Oni su prošli u drugu vožnju. Sebu nije radio transponder al bil je brži od tog 10. vremena (u svakom slučaju), tak da...
uglavnom da je mika (na bilo koji način) krenuo u drugu vožnju, vozili bi zaključno s brojem 9 s ove slike vremena izmjerenih u prvoj vožnji http://i61.photobucket.com/albums/h55/architherott/mirko/P6012970800x600.jpg iliti zadnji koji bi "upao" u drugu vožnju bi bio Marko Grilc.

:song: mislim da je mislio na to.
« Zadnja izmjena: 06-06-2008, 12:08:36 od AA-lfa »

Offline Boksi

• Ovisnik o alfistima
    • Pula
« Odgovori #223 u: 06-06-2008, 12:09:37 »

prvih 10 u prvoj vožnji je ZAKLJUČNO s brojem 10. iliti Jasminkom Barić. Iliti Agnezom. Oni su prošli u drugu vožnju. Sebu nije radio transponder al bil je brži od tog 10. vremena (u svakom slučaju), tak da...
uglavnom da je mika (na bilo koji način) krenuo u drugu vožnju, vozili bi zaključno s brojem 9 s ove slike vremena izmjerenih u prvoj vožnji http://i61.photobucket.com/albums/h55/architherott/mirko/P6012970800x600.jpg iliti zadnji koji bi "upao" u drugu vožnju bi bio Marko Grilc.

:song: mislim da je mislio na to.
  :da: al mi je dosta ove teme, idem nešto pojest :party:
Alfa--Fiat--Lancia

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #224 u: 06-06-2008, 12:31:35 »
sad smo počeli i vračat  kad bi- da bi ... e da je Seb pao i spopinuo se pa nije ušao na pistu , da je Mauro izletio sa staze , Marinu pukla guma ili tko je već sve ispred nas   e  onda bi moj Dario dobio pehar !  Al nije i točka.  Stvari su ovakve kakve jesu , dečko je odustao, Seb upao umjesto njega i papa ...
Prestanite vi bit djeca  :ne:

alfa145pu , dobar tek, imaš pravo, odoh i ja mrknut koju pizzu... kad se to nataloži do slijedeće godine, ni gtjka ko Sebova me nebu mogla pomaknit s mjesta  :clap:

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #225 u: 06-06-2008, 12:35:12 »
sad smo počeli i vračat  kad bi- da bi ... e da je Seb pao i spopinuo se pa nije ušao na pistu , da je Mauro izletio sa staze , Marinu pukla guma ili tko je već sve ispred nas   e  onda bi moj Dario dobio pehar !  Al nije i točka.  Stvari su ovakve kakve jesu , dečko je odustao, Seb upao umjesto njega i papa ...
Prestanite vi bit djeca  :ne:

kad već moram... nije seb upal umjesto njega nego ti. sad si već počela i fantazirat.  :mahm

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #226 u: 06-06-2008, 12:43:07 »
kad već moram... nije seb upal umjesto njega nego ti. sad si već počela i fantazirat.  :mahm

ak se uzme da on nije imao mjereno  vrijeme upao je on, ako se uzme po vremenu , upala sam ja , i ?  I ? Jel to tako boli da moraš sad to opet razvlačit  ?  Sreća pa je izmjereno vrijeme službeno, pa za takvo kakvo je  nemreš nekaj još zmišljat ... 
 :puke:

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #227 u: 06-06-2008, 12:46:29 »
ak se uzme da on nije imao mjereno  vrijeme upao je on, ako se uzme po vremenu , upala sam ja , i ?  I ? Jel to tako boli da moraš sad to opet razvlačit  ?  Sreća pa je izmjereno vrijeme službeno, pa za takvo kakvo je  nemreš nekaj još zmišljat ... 
 :puke:

srećo, pa hoćeš reć da postoji mogućnost da si bila brža i od seba?
iihihihihihi
:clap: :clap: :ok: svaka čast :ok:

(ak ti se riga, daj zemi kantu, već si dosta po cijelom forumu zbljuvala stalno s tim smajlićima)

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #228 u: 06-06-2008, 12:51:20 »
...bit će da su ti ugradili i koji dio motora iz 75ice :funny:
obzirom da ak se uzme po vremenu, da si ti upala :craz
evo i dokaza...kako se dogovara frankestein od dizelače i transaxle-a

kiki-jarun

• Gost
« Odgovori #229 u: 06-06-2008, 12:53:12 »
Svaka vam cast,stvarno ga trkeljate... :000:

Offline Vele

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 1.9 JTDm 16 V Sportwagon
    • Split
    • www.designquarto.eu
« Odgovori #230 u: 06-06-2008, 12:54:32 »
A da vas dvije stanete malo na balun, a ?

Ako vas je volja nastavite putem PP-a, molim vas.
Hvala.

Ili da mijenjam naslov teme  :?:
Plava s efektom

...i zato pjevam da ne pojede me mrak...

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #231 u: 06-06-2008, 12:54:51 »

srećo, pa hoćeš reć da postoji mogućnost da si bila brža i od seba?
iihihihihihi
:clap: :clap: :ok: svaka čast :ok:

(ak ti se riga, daj zemi kantu, već si dosta po cijelom forumu zbljuvala stalno s tim smajlićima)

gle ovo ...pa fakat te malo ono sunce steplo tam na grobniku... 

Ma ja sam zapravo jedna strašno velika sretnica kaj si ti "čuvala gume" pa sam eto imala čast da uopće dođem na spisak !   :clap:

ma dat ću to sad još malo hrane i veselja  : gledaj spisak i plači  :clap:
I možeš me citirat koliko očeš - ja sam upala i to je tak  :hehe: :hello:

:of

odoh... još buš napisala da ja zapravo nisam ni vozila il da moj auto nije moj i kaj ja znam ....  :smijeh

p.s. thx na slici ! 

kiki-jarun

• Gost
« Odgovori #232 u: 06-06-2008, 12:56:17 »
 :smijeh :smijeh :smijeh

Vi zene kad pocnete stvarno neznate stat... :rolll:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #233 u: 06-06-2008, 12:56:31 »
A da vas dvije stanete malo na balun, a ?

Ako vas je volja nastavite putem PP-a, molim vas.
Hvala.

Ili da mijenjam naslov teme  :?:

Vele, neću više odgovarat . Vidim da se sve primjedbe izokreću i stalno se vraćamo na mene jer kolegica ima neki čudan pik ... pa ono ...   :mah:

Offline Vele

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 1.9 JTDm 16 V Sportwagon
    • Split
    • www.designquarto.eu
« Odgovori #234 u: 06-06-2008, 12:59:23 »
OK hvala

Isto bi zamolio kolegicu AA-lfu da se ne hvata baš za svaku izjavu kolegice Agneze.
Hvala.
Plava s efektom

...i zato pjevam da ne pojede me mrak...

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #235 u: 06-06-2008, 13:03:23 »
Vele, imam majicu sa "stani na balun", nema frke. :ok:
samo je glupo kad se netko osjeća osobno povrijeđen zbog toga što otvoreno izvrijeđa nekog (sektu konkretno) da se "voze ko manijaci", da su "izguravali na pasice" i tak dalje, jer to jednostavno nije istina...
I ZA TO POSTOJI VIDEO DOKAZ.
...i nema smisla o tome diskutirati ovdje, a naročito nema smisla raspravljati s Agnezom, jer se zna da ona najbolje vozi, najbrža je, naj-naj-naj. sve 5 :mah:
Agy i ja te volim  :love2: bez obzira na to kaj otvoreno vrijeđaš sve koje stigneš, naročito one koji ti se drznu nešto reći da nisi u pravu; bez obzira na to kaj oportunistički plaćaš članarinu za Klub par dana prije Grobnika, bez obzira na to što se zbog istog toga usuđuješ prozivati ostale, bez obzira na to kaj te frustrira kaj netko s autom od 1500 eura dela bolje vrijeme neg ti s ovim od 18,500 eura, bez obzira na to kaj misliš da će te netko više cijeniti ako u svakom trećem postu spomeneš da actually postoji neka "piletina" koja tebe seksualno zadovoljava...
svejedno smo si  :volim  :da:

BTW. ak već mene spominješ u vezi vožnje... nisam vozila zadnju vožnju jer
a) nisam znala kolko će gume izdržati, i pitala sam piqueta na Grobniku jel se mogu nakon par odvoženih krugova PRIJAVITI za zadnju vožnju, ako gume budu OK, rekao je da NE MOGU. nego jedino unaprijed, na početku... a nemam, realno, kaj radit s autom od 103 KS zajedno na stazi sa Sebom, Grdim, maurom i sektom.
b) bilo mi je glupo plaćati mjerenje vremena jer sam pred min.mjesec dana spomenula zdravki da mogu riješit mjerenje vremena za 1000 kuna za sve (al taj post je misteriozno nestao :song:)...

Offline GTA 147

• Starosjedioc
  • 147 JTDm16v
    • Highway Tuhelj
« Odgovori #236 u: 06-06-2008, 13:03:40 »
Agneza, izokrećeš ih ti sama.. zato se ovo i dogodilo.

Neprihvačanje tuđih komentara, mišljenja, korištenje uvreda i skretanja s prvobitne teme u nedostatku argumenata i smislenog odgovora.
Krenulo je od superfly-ovog  divljanja i guranja.. nakon snimke je to s tvoje strane postala samo škakljiva situacija.. Pa si počela vrijeđati sve oko sebe.. Tako se ne raspravlja.
Piše se, v Tuhlju!  :craz

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #237 u: 06-06-2008, 13:12:52 »
Ja bi lijepo molio da s ovakvim raspravama i vrijeđanjima prestanete jer dokazano ne vode nikuda. Malo tolerancijei dobre volje čini čuda a gurat nekom šrafciger u facu nema smisla bar ne ovdje. :ok:

E sad ono kaj mene zanima, potrošnje, jel netko računao, mjerio i tak dalje???

nitko ne vrijeđa osim Agneze :song: mamaaaaaa ona je mene prvaaaaa :smijeh:

meni potrošnja skup sa stazom (zagreb-rijeka-zagreb) cca 11 litara. klima cijelo vrijeme osim na stazi.
mogao bi i ti jednom doći :da:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #238 u: 06-06-2008, 13:16:08 »

nisam mjerila al sam i na stazi cijelo vrijeme vozila sa klimom ...  uf, šta bi mi letio auto da je bila ugašena  :craz

p.s.  jel ovo gore ne-odgovaranje ? 

Offline Tomek

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • Fiat Punto mk2a
    • Velika Gorica
« Odgovori #239 u: 06-06-2008, 13:16:59 »
Ja bi lijepo molio da s ovakvim raspravama i vrijeđanjima prestanete jer dokazano ne vode nikuda. Malo tolerancijei dobre volje čini čuda a gurat nekom šrafciger u facu nema smisla bar ne ovdje. :ok:

E sad ono kaj mene zanima, potrošnje, jel netko računao, mjerio i tak dalje???

:ok: :clap2:

Potrosnja na relaciji VG-RI-VG skupa sa stazom (klima je radila i na stazi) 8,8 litara :drive:
Nikada ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti

Dok zivot juri, ja cu lagano...