06-06-2026, 18:24:06

Autor Tema: Grobnik 2008. - komentari na vožnju po stazi  (Posjeta: 25224 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • 147 Q
    • Rijeka
Odg: Grobnik 2008. - komentari na vožnju po stazi
« Odgovori #180 u: 05-06-2008, 17:53:47 »
na zalost jesu, svi su isli djuture i najjaci auti su pobrali nagrade, nije bilo klasa ni kategorija po kW sta bi bilo najvise fer :sad:

Potpisujem, i zato niti ja niti ostali koju smo vozili sa slabijim autima nismo vozili finale kad se mjerilo drugi put, jer nismo bili medju prvih 10...
možeš misliti, ja i Mirko ćemo biti među prvih 10 sa autima iz 90-te i 80 i neke, sa 100 i sa 90 KS

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #181 u: 05-06-2008, 18:00:12 »
ovo je onda stvarno bilo ne fer... pa sta bi sad trebali svi kupit 3.0 v6 da budu ravnopravni... mislim to je fakat glupo, ali iskreno, ne zanimaju me nagrade nego me zanima cisto okvirno koje vrijeme se moze napraviti sa 100 konja... ako je aa napravila 2:20 sa štednjom guma onda bi se sa 1.5 dalo napraviti desetak sekundi i bolje vrijeme...

i da, pa ako ste svi vozili u istoj klasi, gdje su ostala vremena? od svih sa ove liste koje znam, svi su vozili dizela... pa di su 3.0 v6 i slabiji

2.15 na više, zavisi kako znaš voziti, kakve su ti gume i kočnice .. Ako ti je super sredjen auto, možeš i manje

Offline Vele

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 1.9 JTDm 16 V Sportwagon
    • Split
    • www.designquarto.eu
« Odgovori #182 u: 05-06-2008, 18:41:37 »
Molio bih one koji su čuli,a kako čitam i vidjeli one koji su pustili takvo smeće i pritom dizali ruke u zrak da ovdje javno kažu njihova imena ili nick.
Ako neznate niti jedno od toga,recite dali su bili u crvenim alfa romeo majicama po kojima su prepoznatljivi fiumani.Znate na koje majice mislim.
Volio bih znati pa da to sa njima riješim kako se to više nikada nebi ponovilo.Ne želimo da se na ovakvim susretima širi nacionalizam kojega vidim
ovdje ima jako puno sa svih strana. Ako je stvarno bilo takvih ispada putem pjesme,jer ja to stvarno nisam čuo, moje iskrene isprike kolegama
alfistima iz srbije i nadam se da neki pojedinci neće ostaviti ružnu sliku na ovaj po meni divan susret i divno druženje sa kolegama alfistima ma od
kuda oni bili.

:ok:
Plava s efektom

...i zato pjevam da ne pojede me mrak...

Offline Vele

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 1.9 JTDm 16 V Sportwagon
    • Split
    • www.designquarto.eu
« Odgovori #183 u: 05-06-2008, 19:36:51 »
Prednja desna:

Zadnja desna:

Ja bi još  :love:   :hap:
Plava s efektom

...i zato pjevam da ne pojede me mrak...

Offline Boksi

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
    • Pula
« Odgovori #184 u: 05-06-2008, 19:51:11 »
...haha...počelo je zbrajanje dijelova koji će morat zamjeniti novi.

muški si ih razradio :da: :ok:.

a kaj sa drugim stvarima? Meni naprimjer otišle pakne,minimum mi sad radi na 1200 kad ga upalim i dok se ne ugrije, a gume.....normalno-slalom po cesti :smijeh
Alfa--Fiat--Lancia

Serfo

• Gost
« Odgovori #185 u: 05-06-2008, 20:36:56 »
Molio bih one koji su čuli,a kako čitam i vidjeli one koji su pustili takvo smeće i pritom dizali ruke u zrak da ovdje javno kažu njihova imena ili nick.
Ako neznate niti jedno od toga,recite dali su bili u crvenim alfa romeo majicama po kojima su prepoznatljivi fiumani.Znate na koje majice mislim.
Volio bih znati pa da to sa njima riješim kako se to više nikada nebi ponovilo.Ne želimo da se na ovakvim susretima širi nacionalizam kojega vidim
ovdje ima jako puno sa svih strana. Ako je stvarno bilo takvih ispada putem pjesme,jer ja to stvarno nisam čuo, moje iskrene isprike kolegama
alfistima iz srbije i nadam se da neki pojedinci neće ostaviti ružnu sliku na ovaj po meni divan susret i divno druženje sa kolegama alfistima ma od
kuda oni bili.

I meni je strasno zao. Mozda je jednostavno "LET 3" uletio, medju svim tim pjesmama. Siguran sam da nije bilo namjerno. Ali tko pozna "LET 3" zna o cemu se radi.
« Zadnja izmjena: 05-06-2008, 20:40:34 od Serfo »

Anton

• Gost
« Odgovori #186 u: 05-06-2008, 20:49:51 »
..nisam cuo tu pjesmu, opcenito nisam slusao muziku bilo koje vrste, slusao sam V6 od Erya...... :love: :love: :love:

i nema potrebe sada dizat galamu jer ako smo se osramotili onda smo svi ispali pi*de a ne samo onaj tko je pustao muziku....
sto se tice staze:

- sektasi su zakon, a sad postoji i dokaz na papiru da je 75 posljednja PRAVA alfa
- razielova boxerica ima zvuk za plakanje  :ok:
- marinova i agyna uljarica su letile po stazi
- seb je klasa za sebe iako mi se cini da je jedva uteko sivoj 75

:color:

( sramota me reci ali ako sam dobro zbrojio, osim 75 i maura u prvih 10 nema ni jednog benzinca....đe ode taj svijet  :sad: )

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #187 u: 05-06-2008, 21:14:09 »
po ovoj dakle slici

10 prvih plus Seb je ukupno 11, kaj ne...? ili? ili je onaj pod br. 10 trebao ispasti, ili su ovog prvog slučajno zagubili negdje u bespućima Grobnika  :craz :funny:

... :?:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #188 u: 05-06-2008, 23:11:12 »
ovo je rezultat obje trke

Sebu u prvoj trci nije radio transponder, a Miljenko (prvoplasirani  nakon prve trke) je odustao od druge trke, pa je diskvalificiran
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

boro_buzet

• Gost
« Odgovori #189 u: 05-06-2008, 23:44:25 »
ok...ovo je meni bio prvi grobnik-divota!!!malo me bila frka,da...zbog sebe i drugih,ipak tu treba bit 100%koncentriran...ok,na stazi se osjetilo malo anarhizma,al malo...ne moze bas sve bit idealno  :ok: sta se tiče spike s mjuzom,duboko vjerujem da to nije bilo namjerno,već po sistemu ma-boli-te-ku--c....jerbo ja nacionalizam i slične spike PREZIREM IZ DNA DUŠE!ZLO!!! no,pošto je tema voznja po stazi,da se na kraju i nje malo dotaknem  :craz pored već spomenute anarhije i previše alfica na stazi,sve ostalo je JE_ENO DOBRO ORGANIZIRANO  :ok: a sta se tiče klasa i konkurencije...ja sam sa sprinticom 1.5 starom 22 godine sparao gume i nju...jebiga,staro je to...pa sam napravio 2:25...išao bi on dosta brze,al svejedno bi to trebalo razbit u neke klase...doduše,sa 15-tak prijavljenih klase gube smisao...al poanta svega je ionako bilo druženje,a pista je bila šlag na kraju-dakle,misija obavljena uspješno!  O0  :clap:

Anton

• Gost
« Odgovori #190 u: 05-06-2008, 23:47:47 »
sprintica ti je zakon!!!!!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Offline reddevill

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #191 u: 05-06-2008, 23:51:01 »

visi ti Antone sajla od lijeve ručne, odi u servis pa da ti to sa šelnom pričvrste da ti ne zapne negdje na nekakvoj rupi, s obzirom da su u tvom kraju ceste neravne  :craz
C2H5OH U KRVI/ THE VARIATOR GANG

Anton

• Gost
« Odgovori #192 u: 05-06-2008, 23:53:37 »
visi ti Antone sajla od lijeve ručne, odi u servis pa da ti to sa šelnom pričvrste da ti ne zapne negdje na nekakvoj rupi, s obzirom da su u tvom kraju ceste neravne  :craz

je vidio sam vec, mislio sam to sam dignut al je to nekakva ful elasticna zakovica i nemres ju zategnut nikako....
idem u ponedjeljak rjesavat malo kocnice na grabu pa cu je..... :ok: :ok: :ok:
btw...jel dimucka kaj....?
nov mi je jos auto pa da pitam...ipak si bio iza mene 30 km..... :?:

boro_buzet

• Gost
« Odgovori #193 u: 05-06-2008, 23:58:35 »

znam...zato je i vozim  QV  tnx  :ok:

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #194 u: 05-06-2008, 23:59:19 »
je vidio sam vec, mislio sam to sam dignut al je to nekakva ful elasticna zakovica i nemres ju zategnut nikako....
idem u ponedjeljak rjesavat malo kocnice na grabu pa cu je..... :ok: :ok: :ok:
btw...jel dimucka kaj....?
nov mi je jos auto pa da pitam...ipak si bio iza mene 30 km..... :?:
tako ti dimi da sam morao ostati na tako velikoj udaljenosti da se ne podavimo svi u autu  :smijeh

Anton

• Gost
« Odgovori #195 u: 06-06-2008, 00:00:22 »
tako ti dimi da sam morao ostati na tako velikoj udaljenosti da se ne podavimo svi u autu  :smijeh

a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kenjaj.....
sasd cu ju u oglasnik!!!!
odmah...

reci da me pr*as pliz..... :sad:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #196 u: 06-06-2008, 00:02:49 »
alfa uljarica koja ne dimi ta ni ne ide  :craz

Andrić

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #197 u: 06-06-2008, 00:03:52 »
a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kenjaj.....
sasd cu ju u oglasnik!!!!
odmah...

reci da me pr*as pliz..... :sad:
ajde da ti bude srce na mjestu, ne dimi skoro ništa tako da je nemoj prdavati  :ok:

Anton

• Gost
« Odgovori #198 u: 06-06-2008, 00:04:18 »
benzinka je..... :da:
ma kaka bez veze....dobri smo si pa mu necu zamjerit  :craz

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #199 u: 06-06-2008, 00:04:54 »
tako je, slažem se sa tobom  :ok:
malo dimi dok je stisne al to je sve u normali  :ok:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #200 u: 06-06-2008, 00:07:24 »
benzinka je..... :da:
ma kaka bez veze....dobri smo si pa mu necu zamjerit  :craz

znam
to on opravdava veliko zaostajanje za tobom   :craz

Andrić

Anton

• Gost
« Odgovori #201 u: 06-06-2008, 00:08:47 »
znam

:smijeh :smijeh :smijeh
zdravka +

Offline ingeborg

• Ovisnik o alfistima
  • AR GT 3.2 V6
    • Rijeka
« Odgovori #202 u: 06-06-2008, 00:13:29 »
 :pol:  zdravka   :pol:

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #203 u: 06-06-2008, 00:16:06 »
:smijeh :smijeh :smijeh
zdravka +
manemoj a meni +  :craz

Offline reddevill

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS , BMW E60
    • Njemacka - Stuttgart
« Odgovori #204 u: 06-06-2008, 00:16:48 »
znam
:hehe:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #205 u: 06-06-2008, 08:53:48 »

... a Miljenko (prvoplasirani  nakon prve trke) je odustao od druge trke, pa je diskvalificiran

da, i izgubili smo skoro 10 minuta dok smo uopće ustanovili tko je taj dečko i da odustaje... toliko o napomeni o kašnjenju, propustima u obavijestima kad se vozi i da se malo vozilo na stazi...  organizatori su dali sve od sebe al nemreš protiv ljudi koji ne slušaju, ne čitaju i općenito nemaju osnovne kulture da se pridržavaju nekakvog reda i dogovora ...

Inače, meni je općenito ovo bio najjači susret do sada po sadržajima i organizaciji , pohvalila bih i  :pol: koji su odlično regulirali promet i čitava kolona je brzo i sigurno stigla do odredišta, te AC Rijeka koji su nam pak otključali sve aute da možemo po svima sliniti do mile volje, pa uključujući i Breru i fino nas počastili kolačičima i cugom  :ok:

Usprkos primjedbi nekih ovdje , organizatori su sve lijepo napisali i objasnili i držali se rasporeda i da se odvojilo samo 5 minuta da se pročita letak / forum ili pozadina papira sa dobivenim brojem (ili upita nekog od hrpe ljudi u crvenim majicama sa oznakama kluba koji su milili po Grobniku)  sve bi se znalo  :ok:
« Zadnja izmjena: 06-06-2008, 08:55:30 od Agneza »

Offline modri

• Starosjedioc
  • 159 SW 1.9 16v,147 1.9 16v, 1000 TCR replica
    • Pula/Medulin
« Odgovori #206 u: 06-06-2008, 09:31:04 »
gdje ide ovaj svijet....
u utrci 1. diesel.....2. plin......3. benzin....neke stvari su se okrenule naopako

pustite sad nagrade i pehare....istina da je malo glupo djeliti pehare kad su svi u istoj klasi ali nitko nije došao po pehar već uživati i družiti se

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #207 u: 06-06-2008, 09:32:27 »
da, i izgubili smo skoro 10 minuta dok smo uopće ustanovili tko je taj dečko i da odustaje... toliko o napomeni o kašnjenju, propustima u obavijestima kad se vozi i da se malo vozilo na stazi...  organizatori su dali sve od sebe al nemreš protiv ljudi koji ne slušaju, ne čitaju i općenito nemaju osnovne kulture da se pridržavaju nekakvog reda i dogovora ...

Inače, meni je općenito ovo bio najjači susret do sada po sadržajima i organizaciji , pohvalila bih i  :pol: koji su odlično regulirali promet i čitava kolona je brzo i sigurno stigla do odredišta, te AC Rijeka koji su nam pak otključali sve aute da možemo po svima sliniti do mile volje, pa uključujući i Breru i fino nas počastili kolačičima i cugom  :ok:

Usprkos primjedbi nekih ovdje , organizatori su sve lijepo napisali i objasnili i držali se rasporeda i da se odvojilo samo 5 minuta da se pročita letak / forum ili pozadina papira sa dobivenim brojem (ili upita nekog od hrpe ljudi u crvenim majicama sa oznakama kluba koji su milili po Grobniku)  sve bi se znalo  :ok:

da, MALO se vozilo na stazi. od 120 minuta (dva sata) slobodno se vozilo 40ak. tu su uračunata i orva dva kruga koja smo milili po stazi brzinom cca 40 km/h.

"nekih ovdje" :funny:
ja sam oko 17:45 pitala jednog u crvenoj majici (konkretno - piqueta) DO KOLIKO SATI JE druga vožnja tj kad počinje treća;
odgovor je bio "čut ćeš". vrlo egzaktno :ok:

nisam čula kao niti itko drugi... dok nisam došla do semafora gdje je bilo crveno. hvala v.i.k. za taj jedan krug :craz
a obzirom da nemam privatni život, konstantno visim na forumu te sam zasigurno odvojila i više od "5 minuta da se pročita letak/forum"; ali džabe to čitati kad se toga nije držalo.

BTW
--kriva tema za sadržaj i organizaciju :rolll:
al falilo je nešto na parkingu.
meni sjedenje s kolačićima (pa makar bilo i u ACu) nije baš "u alfističkom duhu", radije bih da je bilo neko natjecanje (zabavno) na parkingu grobnika ili slično;
no svejedno svaka čast riječanima :ok:

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #208 u: 06-06-2008, 10:15:01 »

tebi su 75icari stvarno stali na zulj, vec si naprona stime, znam tocno sta je bilo, a decko je platio novce i trebao je bit pozvan i bez obzira jel vozio drugi put ili ne trebao je dobit pehar. prodavat fore da odustaje, netko tko vozi 1:55 mozes tamo nekoj djeci. daj malo ohladi od nas.

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #209 u: 06-06-2008, 10:19:50 »
nemreš protiv ljudi koji ne slušaju, ne čitaju i općenito nemaju osnovne kulture da se pridržavaju nekakvog reda i dogovora ...

jos jednom neka se vidi   :puke: :puke: :puke: