0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
1.5 Q.O. 1984-1986 1490 cm3. 95 KS/5750 RPM, 130,5 Nm/4000 RPM
Ali moja je imala 86ks... :
132ks na 6900 okretaja i 98ks na kotačima...121NM momenta od 5500-7500rpm.Motor je napravljen od najkraćih klipnjača iz sud-a 1186ccm s 81.4 klipovima koji su rađeni po naruđbi i ima 1399ccm. ECU je MTB-ov , sve na glavama je original netaknuto tvorničko i sad još dolaze 270 stupanjske bregaste. Ispuh je original od 16v bez lonaca scijevi promjera 60mm FIlteri su ITG-ovi i to je cijela priča.Blokada na 8150 rpm, radilica standard alfina s pojačanim ležajevima iz AHM-a i to je to Između kartera i bloka je stavljena međuploča za pojačanje bloka
Imao si stariji motor sa single carb-om
Pa šta glave od 16v idu na blok od 8v? :Šta nije razlika u kanalima za vodu, tj. da se ne poklapaju dobro, pa zbog toga nije dobro hlađenje? :
mislim da tvornicki nema 15s.w.
sve se poklapablokovi su isti, identični!!!blok od 1.7 i 1.7 16V je istisamo su drugačiji klipovi i naravno glave...
Moja je bila '86. 1.3 s sa 86 konja i dva dupla. Ovo gore je 1.5 šta Oro spominje.
Nisu isti ako se ne varam jer 8v blok ima natezače na bloku a 16v na glavama i koliko se sjećam stari blokovi iz sud-a imaju drukčiji promjer vodnih kanala oko 2 mm su u pitanju....
evo jedne sa v6 motorom i cjelim prednjim krajem od nekog drugog auta... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
NIje isti al se da složit a reparaciju zaboravi, jedino kaj dolazi u obzir je novi Denso a stari im daš pod račun Kolega si je repariral na passatu i na kraju popušil novce bez veze
Evo ti fotka kompresora od 145/6(Image removed from quote.)
I mene zanima bolji kompresor,treba voditi računa o vrsti plina,33-ce nisu koristile ekološki,mislim da se ne možekoristiti noviji,tribalo bi pitat servisera.