eto, ako nigdje drugdje ne troši, sad znas di ide voda...
jel ti zna iz auspuha kapat kada dodaš gasa? ista stvar i ako ide van bijeli dim (para)
pogledaj ispod čepa od ulja, jel ima bijeloga (smjesa nalik na putar)?
ako ti se to dešava, onda ti u najboljem slucaju polugeneralka ne gine...
može biti i jos jedna stvar, stvarno banalna... meni je napukla posuda za vodu, sve bi bilo ok dok se voda ne zagrije... kad nastane tlak u posudi rupica se raširi i voda iscuri iz posude i imaš sranje... meni je stara posuda malo napukla pa sam kupio novu (160 kn u tokiću) i otišao na more a tamo mi je i ta posuda pukla i zagrijao bi se kroz pola sata-sat vožnje i morao sam na brzinu nešto smislit da se mogu vratit u zagreb i spominjat ovima u tokiću mame... najcesce posuda pukne u onoj rupici na sredini posude, odmah pokraj cepa... problem sam riješio tako da sam uzeo komad plastike i upaljaćem ju zakurio i polako nakapao plastiku do vrha, ali pažljivo da se posuda ne rastopi, i stvarno do zagreba je držalo... a u tokiću sam dobio novu besplatno i nisam cak ni racun dofurao (lik me se sjecao)
a isto tako zna i cep popustiti pa kad se voda zagrije sve izadje van na cep, ili na iberlauf (crvena cijev koja je spojena na posudu, odma ispod cepa, nigdje ne vodi drugi kraj) pa se ni ne vidi da je curilo...