A izgleda da me za**bo al zasto je onda radio tak fino, kak su to namjestili? Mozda stvarno aditivi...
: Mislim da je nesta mrdano jer sarafi od kartera su se prelagano skidali a karter je bio izvana cist ko suza, tak da mislim da je sigurno skidan jer je mjenjac cijeli od ulja. A sto se tice drugog motora kada bih vec isao na tu soluciju mislim da bi uzeo motor od onog Ivice iz Osijeka, ipak drugo remenje, ulje, tj. servis sa ugradnjom i garancijom 3500kn.
Pa odradi to onda s Ivicom i ko metak ,čiste ruke i voziš se.
Imaju 2 istinite priče (može se povezat s tobom

) ,nekad davno smo kao klinci nas 5 zajedno kupili fiću za siću :hehe: ,trebao nam za jednu noć da možemo otić u disco i to je sve, motor pred rikom ,trese-lupa-udara ,i dođemo mi na genijalnu zamisao ,da sipamo Hipenol za traktorske mjenjače unutra!!! Fićo vjerovao il ne ,to veče 130kmh išao s nas 5 unutra!!! ,motor pjevao ,doslovno zujio ,noć izdržao. Ujutro se više nije mogao niti upalit

.
Druga je , moj kum odluči prodat kadeta (davno bilo) nekom u Osijek ,a nešto prije je taj iz Osijeka izvarao kuma za nešto pa smo mu vratili istom mjerom ,a kadetu motor prolupao....IDEJA!!! Odemo u trgovinu ,kupimo paklicu žileta ,skinemo karter i polumjesece na klipnjačama te podbacimo žilete ispod svakog letećeg ležaja ,sastavimo i da vidiš kak auto radi :hehe: , još nađemo naljepnicu Gilette i naljepimo nazad

,lik nije ništa skontao ,čak se 4-5 dana ugodno vozio s njim dok mu nije samo odjednom pukla klipnjača i izletila van kroz blok

.
Hoću ti reć da se danas svašta može s motorom napravit da kratko izdrži za prodaju ,a garancija kapija.
Ivica ti ipak da garanciju 6 mjeseci ili čak i godinu dana ak se ne varam. Na tebi je da odlučiš. Sretno!