0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja ti prodajem svoju 33ojku 1.5(to ti je ona zelena na auti.hr)3500kn,ako hoćeš alu felge i nove guma onda 5000kn
Jel imas jos neke slike mozda, kakve su felge?
to su ti felge s lancie delte(original lancia) a gore su ti nove gume dunlop
Značajnija razlika Imola - Klasična 33 serije 3 je samo u sicevima ,prekidačima maglenki i 4 žmigavca i eventualno volanu ,ovjesi su identični kao i motori ,jedino što kod Imole ima MAF senzor za zrak dok kod ostalih ima klasični protokoler s klapnom.
ti je imala ABS te diskove nazad i samoventilirajuće naprijed. Imola nema
Al opet ,evo AA kaže da isključivo samo to na Ini toči i to taj ES-98 i da ide OK sve. Ajd sad bit pametan. :
(Image removed from quote.)
je to su te iman ih priliku kupit pa se još mislim
Ako odustaneš javi broj!
Bacam se u napast da ubacujem 16V motor kod sebe pa neznam koliko i da li bi mi to bilo pametno?Sad imam 1.7 ie 8V (neka kvaziserija kao za švicarsko tržište iz 146tice) koji ide OK ,ali ipak me nešto vuče 16V motoru.Također imam neku shemu da dam moju 33 s plinom i reganu skoro do kraja godine za istu takvu 16 ventilku kojoj rega ističe i nema plin. Ajd sad bit pametan ,da radim kombinacije il da ostavim svoju i nediram ništa.... :
Da pitam, nedavno se spominjalo ATF ulje za mjenjač. Koje je to ulje? Ne vjerujem da se zove samo ATF. Nikad nisam za to čuo? Tko to proizvodi?
INA - ATF!!! Samo to ,i samo ga slobodno na INI kupiš ,najjeftinije je i najjbolje
Upravo tako ,neznam u čem je štos ali meni auto ide OK na to ulje ,Boxer mi je rekao da to sipam i poslušao sam ga i sve ide za 5