Auuu ,moja danas je zamalo završila u Dunavu ,toliko me naživcirala da sam ju htio gurnit u Dunav......
Ujutro prvo ,neće upalit ,ajd nekak na gurku je kresnem ,odem reklamirat akumulator koji nije još ni mjesec dana star (bosch silver) ,kažu ga oni moraju slati na servis .....ajd neka ,odem ,uzmem drugi akumulator od frenda al paz sad ovo, (počelo se to događat prije mjesec dana) ,opet ono teško alnasovanje ,kao da je paljenje rano ,ali nije. Prebacim s LPG-a na bengu ,sve radi

,vratim na LPG u radu ,auto radi super i ler i sve ostalo ,al kad ga ugasim i oću ga upalit ponovo ,ma kakvi. Opet ko da nešt koči ,onak ko da je prerano paljenje i nema šanse da upali. Prebacim opet na bengu ,zavergla i upali i sve

. Ajd sad bud pametan ,šta to može toliko zajebavat. Probo sam paljenje zakretat ,ne pomaže ,sam dobijem da na LPG ne vuče i više troši ,ali pali isto onak sa cukanjem i jedva. Na benzin kako god ga zakrenio pali dobro (jedino ak stvarno napravim da prerano pali onda cukne onak...) ,uglavnom ,lud ,lud ,lud ,lud ,lud...sam više. Majstora za 33 nema ili je izbjegavaju ,niko pojma nema ,samo svi vrlo "pametno" kažu da se riješim amelja i kupim pravi auto (golf ,kadet ,astru ili bmw). Pa zar stvarno za 33 ne postoji niko u HR ???. Još mi jedna stvar nije jasna ,kako i na koju foru imam kompresiju 14 bara (mjereno na 3 mjerača ,sva 3 pokazuju toliko) na sva 4 cilindra ,a normala je 10 do 11. Da li je moguće da plin zbog manje oktana pod većom kompresijom opali prije neg dođe iskra ,zato i zaglavi prilikom alnasovanja??? Motor mi je u 1.7 16V iz alfe 146 ,ali su na njega namontirane 8V glave jer je original glava bacila rikicu i u to momentu je 8V bilo jedino riješenje.