0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kupio sam nove gume i za desert zadnje ne mogu montirati jer mi jedan kotač ima previše pozitivan nagib i troši gumu, čini mi se da nije osovinica ležaja koju sam usput bezveze znači kupio, već sam most ili oni limovi na koje se veže osovinica, jel se oni daju izravnat?I još nešt, kako da znam da one šipke spone koje drže most nisu pomiješane? dosta su lične pa se ne bi čudio da ih je neki mesar prije stavio onako "od oka"
Ja opalio šaht ,izgleda da mi se savio prednji lijevi amortizer ,kao da je zablokirao ,jel ima ko kakav privremeni?
Tutela i stvar je pod kontrolom )) .
nema
Ak je sve OK s motorom ,1.7 ide (bar moja) bez beda u 6200-6300rpm-a u 5toj ,taman 210-215kmh. Toliko sam ja išao ,ali mislim da je to previšeza taj motor i auto toliko ga forsirat
Ni opel ni vw mi nisu ni do koljena što se tiče ubrzanja. Ja sa svojim 1.3s operem svaki kadet ili astru bez ikakvog problema :wz
Danas ujutro upalim Alfu kad ono iznenađenje ,radi na 3 cilindra. Odem u trgovinu ,tražim svjećke i ugodno iznenađenje ovaj put )) ,17kn komad NGK (lik vidio u katalogu i rekao da je to to) ,uzmem sve 4 i sad mala opet prede )) . Da li ko ima info za gdje se daju povoljno nać diskovi + pločice jer sam otkrio da su mi pri kraju.....
Kupil sam danas onu Permanent4 iz oglasa. To mi je prva registrirana Alfa od jedno 4-5 kolko ih imam. Javim kad rikne.Pozdfrav, OrMar