jucer sam isao malo u izvidnicu... izvadio sam radio i sve ove poklopce pa isprobavao da vidim koje su mi opcije
radi se o sljedecm da je netko nadobudan precvikao sve zive i nezive kablove do radia da sam osuden na 2 zvucnika koji su cak spojeni na kontra stranu (ko da su zadnji, a zapravo su u prednjim vratima) i nema mi druge nego kompletno na novo provlacit novu instalaciju kroz cijeli auto..
e kablovi idu kroz onu izoliranu cijev do radia ali kako velim planiram definitivno stavljat kablove od 2,5 kvadrata necu uz pomoć sajle odmah moć sve niti provuc..
koja shema bi bila najjednostavnija za izvest? da sve izvadim van i ostavim samo jedan kabel pa uz njega provucem i ostale pa nakon toga njega izvadim ili komplet sve izvadit i na prazno nekako provuc kablove...
do zadnjih vrata pretpostavljam da dodem kroz prag i da moram rastavit i onaj dio oko B stupa (pojasa) da bi ugurao kabel u vrata do rupe za zvucnik (a slicno je i sa prednjima samo preko A stupa)..?
na desnu stranu ocito isti princip

:

a paralelno bi onda po svakoj strani vukao 3 kabla (2 za vrata i 1 iza do police)
woofer nece vise nego sigurno ic, vec s vremenom neki kvalitetan HU i to je to na velim te zvucnike
gledam Mac Audio i Hertz... u rasponu od cca 60-100W RMS-a