Striček koji se s Kruljcem karta iza rešetaka, lovu su pokrali naravno...
http://politika.hr/regionalna-politika/slavonija-i-baranja/4619-uhieni-sokovi-kruljac-batini-rimac-i-drugi-zbog-malverzacija
E o tome ja govorim boxer, pokrasti lovu pa se kasnije kititi našom perjem i prodavati kvazinacionalne spike tipa Todorić i njemu slični, o izvornom hrvatskom proizvodu, o hrvatsko pameti i uspjehu malog čovjeka... U 3.Maju lik zarađuje za život kao varioc sa trogodišnjom srednjom školom, a u slobodno vrijeme mu je hobi zadatci iz više matematike koju da stvar bude bolja nikada nije učio... Malo da spomenemo i drugu stranu "hrvatskog sna"... Trebalo bi njega pitati zašto on nije poznati poduzetnik.
Ma dajte ljudi pa niste se jučer rodili...hebo ja sve one naivčine koji takvim likovima pod krinkom entuzijazma i hrvatskog proizvoda skidaju kapu :rolll:
Upravo takvi licemjeri su uništili sve što je u ovoj zemlji vrijedilo ili moglo vrijediti, cijela država je taoc te oligarhije, kočnica bilo kakvom mogućem napretku i razvoju, i onda kada vidim ljude da se dive i daju podršku takvima i njihovoj djeci...

Zašto ja, ili vi, ne biste pokrali lovu, obogatili se, pa prodavali priče "nesposobnima" kako ostvariti "hrvatski san", kao što nam je naš dr.Ivo prodavao godinama. Pitajte gore onoga varioca kako to da on nije ostvario hrvatski san, nego je primjer "hrvatske more"?
Cijela ova priča je čisti marketinčki proizvod za naivčine...kad sam spomenuo Rimca jednom inžinjeru šta se bavi sličnim stvarima, momentalno mu se smračilo. Rekao mi lik, pa šta misliš da smo svi mi ostali inžinjeri u državi budale, da se pojavi klinac sa 18 godina i sam izmisli toplu vodu i preko noći se pretvori u hrvatski primjer "američkog sna", a nas stotine ostalih inžinjera koji se time bavimo cijeli život smo idioti i nesposobni?!
Lik je skinuo sheme sa interneta i krenuo sam u razvoj nečega čemu inače služe cijeli odjeli u tvornicama...Da baš, prije bih rekao da su tu u igri neki drugi ciljevi i motivi koje mi nečemo nikada saznati...

PS: folks, no hard feelings