...sutra zakucavanje u pod sa Eibachom... 
...napokon... 
vidio u galeriji autek 
u prilici sam jeftino nabavit takve iste Eibach opruge pa sam sad u dilemi dali da ih uzmem ili ne
:
što se tiče izgleda stavio bi ih odmah ali me muči udobnost i kako če to podnjet ovjes 156ice na zg cestama :rolll:
daj napiši svoje dojmove, jer auto puno tvrđi, jer nabija po grabama, kako se ponaša u zavojima...
...fizichkom usporedbom serijala opruga i Eibachovih, razlika je u visini za jedan cijeli zavoj (i malo vishe) na opruzi + shto su zavoji gushche zavijeni, a debljina materijala same opruge serijale je smijeshna naspram Eibacha...
...kaj se tiche udobnosti, morash se pomirit sa chinjenicom da auto vishe nebu bio kao barka na valovima...ali ipak imam osjechaj da sve rupe i neravnine nekako preleti, pa i nije tako strashno kako sam mislio da bu bilo...auto se vishe nimalo ne naginje u zavojima i sada zavoje koje poznam bez problema prolazim puuuuno vechom brzinom

...kako bu originalni amortizeri i boljkav ovjes 156 to podnjeli, tek slijedi...e da, treba se brzo priviknut na lezheche policajce, t.j. prelazak preko njih ko po jajima, jer zashtita motora struzhe ili izbjechi struganje gadjajuchi policajce izmedju...

...muchi me jedino nekakav zvuk laganog udarca, koji se sada pojavio iz smjera zadnjeg desnog kotacha

...chuje se jedino pri silasku sa vecheg lezhecheg policajca ili kad ulazim u dvorishte koje je dosta pod kosinu...kad je auto na mjestu i probam zaljuljat zadnji kraj, nish se ne chuje...malo mi to smeta, pa chu prvom prilikom to malo detaljnije istrazhiti...
...ali na vizualnosti alfe opchenito se dobije poprilichno, shto ste se i sami uvjerili...