Kaj ti znači slagat je ako nema prednjeg veznog lima, nema farova, nema branika, nema hladnjaka, nema dosta dijelova koje nema smisla pripasivat i krpat, za takav auto treba šaka para, mjesec dana vremena i nabavit prvo sve dijelove i dok nemaš apsolutno sve nema smisla uopće primit se ga. Auto je totalno rijedak i da mu netko opet stavi te kadettove žmigavce i da ja to vidim razbio bi mu ih prvom prilikom...
Ja ću prespavat pa sutra vidit kako i što dalje, mjesta za nju ima, nekih bitnijih stvari nema ali to je tako kako je, bit će s vremenom valjda...
Gledam po netu dijelove limarije i pogodite rezultat je ne postoje gotovo nigdje, našao sam jedan blatobran za 500€ rabljen naravno :hehe:
Pitanje je što s ovjesom, dal ima dijelova za njega, auto ima primjerice nazubljenu uprešanu kuglu s vijkom s donje strane, mehanički je toliko zakompliciran u nekim detaljima da mu gotovo ništa iz onih godina nije ravno, usuđujem se upustiti u sve ali o ovom moram prespavat jer nemogu napravit autu to da ga skrpam s komadima lima, kilama kita u nekoj šupi i pofarbam i onda navlačim po cesti, takva alfa zavređuje najbolje što ljudsko znanje može znati i koliko vidim po netu i veliki meštri restauracije se boje sličnih projekata.
ono čega se najviše bojim je da ako uzmem taj auto neću napravit ga kako treba biti a to je A1 stanje koje nesmije odstupati previše od stanja novog...