o "plivajucem" rangu, za felge koje su mi veci kompromis kaj se tice izgleda, naravno da bi dao manje. recimo da pricamo felge+gume <5 eventualno 6500 kn. ne bi isao vise iz puno razloga. jedan od razloga je kaj bi me felge+gume dosle ko "pola" auta. ne bas, ali razumije se na kaj mislim, preveliki postotak, a jednog dana za to nebi dobio nista. dakle to mi je luksuz, nesto kaj kupujem, a jednog dana kod prodaje nece igrati nikakvu ulogu u podizanju cijene
Znaci mora biti jeftino, mora ooodlicno izgledati, i na kraju mora vratit pare na prodaji???
Najbolje ti je u tom slucaju ostat na postojecima iz razloga sto:
-jeftino novo kao sto gledas kupio nebudes..
-to odlicno nece izgledati nista aftermarket u 16"
-vratilo lovu svakako nista od navedenoga nebude..
tako da su tu barem dva faktora koja se kose jedni sa drugima i to u istu jednadjbu ne ide nikako..
Znaci kao sto ti je napisano, neke original 17" polovno sta se nadje za cca 2500-3000kn i vozis se jos bar sezonu na tom setu (jer za tu lovu dodju nerijetko i ok gume neke) i to je najidealnija opcija, ili ces istu tu lovu ( tj svakako i vise) sasut za neke aftermarket nove 16" plus gume i auto ce liciti na nista, sa malim kotacima i visok ko koza (efekt sa tamnim malim kotacima..) jasno kao dan..