uffff e ovako...jedan komad mi je pomogao vezano za nesto al sad ne smijem o tome

uglavnom odo kod Darka i unicu on je isto pitao sta i ti (trazi segrta si zainteresiran)

. Ostavih kola kod njega skinuo je katalizator i rekao da nije u super stanju, ali manje vise svaki iznad 50000 izgleda tako, otpadnu dijamati i izgubi sjaj

. Nije mogao vidjeti

donji dio bez da pili i rekao da je najbolje da vratim auto i nek to sloze, ako oni misle da je to. Sto se tice zvuka nije bio optimistican

ali kaze vidit cu kad promjne. Uzela auto i otisla u AC. Tezak i mucan razgovor i cak rijeci tipa sta smo vam mi krivi sta vam je auto u rasulu!!! E tu sam ja podivljala, bio je prisutan i serviser i rekoh sve kako je bilo koliko to traje i da su dijagnosticirali sve od prve (ako je to sve odjednom otislo) da sigurno ne bi isla na ovu varijantu i da ovo kraja nema ali da ce ga sada imati i da ostavljam auto i ne zanima me zelim ispravno vozilo. Takodjer sam rekla sefu servisa da mu radi njega to govorim da je covjek pogledao katalizator i taj zvuk mu nije bas uvjerljiv i nek radi sebe pazi i da auto ne vuce i kako je moguce da je to sve bilo ok kad je auto dopeljan i koliko je tamo lezao na parkingu se katalizatpr sam od sebe pokvario. Odgovor je bio da je oksidirao od stajanja. Da podsjetim isto je rekao i za cilindar kvacila koji je kao bio ispravan, ali kad su zamjenili kvacilo i i dalje nije sljakalo onda je bilo ipak je i cilindar zasusio se kod demontaze, a kad su stavili i to novo je rekao najprije da je mozda
greska u novom cilindru aaaaaaaaaa...uglavnom napisat cu bestseller

, ali evo jednog bisera: kad sam iznosila po stoti put svoju kronologiju dolazaka serviser kaze vi jeste tvrdili da vam kvacilo propada mi kad smo gledali bilo je sve u redu ali vjerovali smo vam na rijec! Ja na to mogoh dodati jedino ovo: ja sam vam rekla da vozite taj auto to se dogadjalo povremeno, najlakse je uklonit kvar koji je konstantan, uostalom sta bi ja izmislila da mi propada kvacilo i dosla eto tako jer jako volilm boraviti u vasoj blizini! AAAAAA ovo su takve gluposti da ja to vise ne mogu ni sazeti u nesto sto ce normalnim ljudima bit razumljivo. I kad zenica

(zmaj od bosne) koji je rjesio problem sa svojom ruckom nema odgovor na ovo onda ga nema nitko...Uglavnom suma je ta da je auto opet tamo i ja znam da kad se auto uzme da nece bit ok, a onda ide druga faza I'll be back

...I da daju garanciju na ugradjene dijelove 2 godine, ali ne na citavu masinu, ali kao sto je buduci segrt uno zametio zasto nisu mjenjali leteci i jos neke stvari za koje svatko tko i malo nes kuzi je rekao da su trebali mjenjati i sad to za sobom vuce x buducih kvarova na koje ja nemam garanciju...ukratko, sazeto ali bit se kuzi...