0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
OK mozda sam pogresno postavio pitanje i nema potrebe da budes sarkastican, kao sam alfa se kupuje srce, alfa ima ono sto i drugi nemaju itd... Htio sam da pitam konkretno na koje dijelove bih trebao obratiti paznju?
Ja fakat nemam rijeci kako da se zahvalim na informacijama Vjerujte da sam net precesljao uzduz i poprijeko i na nisam nailazio na ove stvari. Jos jednom hvala Vam svima na brzim odgovorima, cijenim to
Zato i jesmo tu
Realno vrijedite para Mislim ja ne bjezim da platim dobru 159-ku ali stvarno ne bih volio da kupim auto pa da kasnije ulazem u njega. Razumije se da ako se kupi dobar primjerak da je manje ulaganja. Ali ovo sto ste mi Vi rekli nisam mogao na netu naci. Sve je nekako u globalu receno, nista nije pojedinacno. Nacitao sam se ja stvari da su motori nepoderivi, da je potrosnja ok, da je ugodjaj u voznji nenadmasan itd. Ali ono sto me je zanimalo je to odrzavanje i dijelovi. Vjerujte da ste mi pomogli
Zemljace moj, ti znas da je kod nas izbor nikakav. Sve se kod nas bosanaca vrti oko wv pa onda za ove "bogatije" audi i bmw. Par auto kuca sto sam obilazio i nije neka ponuda da se razumijemo,ono sto planiram je da vidim sta vani. Tako da cu najvjerovatnije gledati sta u Italiji i Njemackoj. Komplikovano jeste, ali jbg boljeg izbora nemam. Sto pisem komplikovano,zato sto nemam nikoga da mi pogleda tamo auto, a i alaik sam sto se tice carine, poreza i ostale papirologije
jel ko ugradjivao ovako nesto? http://www.dhgate.com/intelligent-car-window-closer-power-window/p-ff8080813283da4e01328597999c41e5.htmlnisam uspio da nadjem resenje kako da ukljucim podizanje prozora na 159...a ovi sto ugradjuju alarme nece da spoje da se alarm pali prilikom otlkljucavanja/zakljucavanja vozila...jer kazu da to ide na can bus i da im je cesto u toku rada pravilo problema....a meni se nikako ne nosi jos jedan daljinski
Dali je pronasa tko iskustva sa ovim : Zvuci primamljivo . http://www.car-vision.co.uk/alfa-romeo-navi-dvd/10424-alfa-romeo-159-2007-2010-gps-oem-replacement-media-system.html Di bi se moga nabaviti org. touch headunit za 159/brera/spider :
nije i nemoj ih trazit...ja evo skoro godinu pokusavam da saznam nesto o tim uredjajima...a na kraju sam kontaktirao i samog proizvodjaa, koji uopste nema taj uredjaj...ako sto saznas, podijeli odje, ja nisam uspio
to je krenulo nedje od sredine 2007...moja je decembar 2007...i ne mogu da ih podizem...
Od 1.07.2007, od kad je pocela proizvodnja 159-ke redesign.