Evo kopirao s druge teme:
Ja sam mislio da je auto srot i da se popravak ne isplati.
Ponuda za popravak od stagara je bila 7000-7500kn limarija i lakiranje. Ja sam nabavio dijelova za blizu 7000kn. Citava desnu strana karoserije od vectre c je isla jer je dobio stok,prag itd.
Rezime:
Nemoguce skuziti da je auto bio udaren jer nema vidljivih prijelaza iza lajsne i sl.
Stari mi je razbio vectru C karavan sa irginal 75 000. Auto je bio kao nov, a stari je razvalio komplet desnu stranu osim prednjeg blatobrana. Uglavnom,oduzeo prednost i corsa ga pogodila pod 45 u prednja vrata,stok,zadnja vrata,zadnji blatobran i kotac. Ima cak mislim i slika tu na forumu. S obzirom na cijene po povrsini id 100 eura i pofrkanog stoka, ja sam mislio da se to nece isplatiti popravljat, a na kraju je taj rad s lakiranjem i bojom i ravnanjem izasao 7500kn, auto je bio napravljen za 10 radnih dana ,ali full komplet sastavljen,ispoliran,opran itd. Na autu nema sanse da skuzis da je bio razbijan koliko je dobro sve napravljeno. Vrata i djelovi koji su isli drugi su polakirani sve komplet iznutra izvana itd. Stok je rezan i stavljan s drugim pragom i nigdje nije moguce gdje je autovspajan.
Sad sam pitao za jedan posao Stagara i Meglaja i cijene su bile 300 eura i 4000kn za isti posao.
Btw kod stagara se lakiraju bmw m3, ferrari iji maseratiji, uglavnom sve novi auti. Bas kad dosao po bectru,stajao crveni ferari iz 2012 bez unuttasnjosti i pitam kaj je njemu bilo. Veli meni stagar da covjek hice promjeniti boju. Bio je crni. Ono sto sam ovim replayom htio reci je da za dobro napravljeni auto niti treba puno para niti vremena. Sam vlasnik stagar nema radno vrijeme i kad ima puno posla onda ces ga naci u lakirnici i u 9 navecer. Covjek si organizira posao tak da ne trebas cekati 2 mjeseca auti vec je gotov za tjedan dana.
evo i ilustracije
Jos jednom da napomenem:
Nema sanse da skuzis da je auto bio farban ili bilo sto drugo... nema pik traka prijelaza, zafarbanih gumica,curaka, bubuljica, druge nijanse, vidljivih varova ,izbubanih rubnjaka, pofrkanog unutarnjeg blatobrana ili bilo ceg drugog sto bi dalo naznaciti da je auto bio pofrkan. Sve to za niti ukupno 14 dana ukljucujuci nedjelje i subote i to kljuc u ruke. Ja kad sam vidio auto,ostao sam PAFF